Sociální sítě
Nahoru

Praha je bohatší o nový concept store

Oblíbený showroom a ateliér české návrhářky Petry Balvínové v pražské Benediktské ulici přichází s jiným pojetím – prostor, v němž Petra navrhuje, šije a prodává svoje módní kolekce, se před několika dny proměnil v trendy concept store! Vedle autorských modelů značky TIQE, která loni oslavila deset let své existence, tu návrhářka nově nabízí také přírodní bio kosmetiku a módní doplňky.

web_TIQE CONCEPT STORE_III

Prodejní část showroomu v centru Prahy, v němž návrhářka již 8 let působí, prošla kompletní přestavbou s cílem vytvořit vzdušný a hlavně variabilní prostor. „Přizvala jsem na pomoc skvělého architekta Adama Turečka, který udělal návrh. Podle toho jsme nechali na zakázku vyrobit sérii skříněk a stojany na oblečení. Vše jsme ladili do bílých odstínů,” vysvětluje designérka.

web_TIQE CONCEPT STORE_INLIGHT

Petra zároveň prozrazuje, co ji přivedlo k propojení módy a kosmetiky. „Na jednom natáčení jsem dostala dárkovou tašku s bio kosmetiku Inlight, do které jsem se hned zamilovala. Chtěla jsem se o tak skvělou věc podělit se svými zákaznicemi a napadlo mne, že bych kosmetiku prodávala u sebe v showroomu spolu s mými oblíbenými doplňky, jako jsou sluneční brýle aktuálních kolekcí Fendi nebo kabelky mladých designérek PBG,” vysvětluje návrhářka důvod propojení s nejčistší prémiovou bio značkou kosmetiky na trhu.

TIQE CONCEPT STORE_IV

Moderně koncipovaný concept store bude v budoucnu sloužit také jako místo pro pořádání speciálních akcí, během nichž budou prezentovány novinky v oblasti evropského i českého designu, jež rozšíří stálou nabídku. V obchodě bude i nadále možné zakoupit jak hotové modely TIQE, které jsou následně upravovány dané ženě na míru, tak si vybraný model nechat ušít na zakázku. Do konce roku chce návrhářka spustit také e-shop s nabídkou concept storu.

 

TIQE CONCEPT STORE

Benediktská 9, Praha 1

Otevírací doba: 10:00 – 18:00

www.tiqe.cz

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.