Sociální sítě
Nahoru

Surf Arena: Místo pro firemní akci i privátní zábavu

Láká vás netradiční místo pro prezentace a vánoční večírky, kde nebudete jen tak nečinně stát a užijete si i trochu nějaké té akce a odreagování? Pak vás nadchne prostor Surf Areny v Letňanech nabízející kapacitu od 120 až 200 osob.

surf-arena-v-praze-indoor-simulator-s-umelou-vlnou-otevreni-opening-praha-letnany-2016-rezervaceVyjma umělých vln, které vám dovolí zasurfovat si pohodlně a bezpečně v jakémkoli počasí, lze také využít firem­ního pokerového turnaje či virtuálních závodů jako další aktivity v programu večírku.

IMG_2962Samozřejmostí je vlastní gastro produkce, uzpůsobená k přání klienta. Součástí prostor je surfový simulátor s hudebním klubem – možno živou hudbu, prostorným barem, kavárnou a venkovní terasou. Vánoční večírek, týmové setkání – dle zaměření, které aktuálně uvnitř firmy v rámci týmové strategie řešíte.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.