Sociální sítě
Nahoru

Svůdný minimalismus v českém podání

Uznávaná česká návrhářka Tereza Vu, která vystudovala módní návrhářství na London College of Fashion, a jejíž ručně šité kolekce svůdně minimalistického spodního prádla si získaly již spoustu obdivovatelek a věrných klientů v Česku i ve Velké Británii, otevřela svůj první exkluzivní showroom v Praze na Letné. Éterické kolekce Terezy Vu osloví především ženy, které milují luxusní tkaniny, rády zdůrazňují své křivky, zároveň však upřednostňují pohodlí.

web_25

Pro návrhářčiny kolekce je typické především prolínání jednoduchosti s ženskostí, na vytvoření sofistikovaného sexuálního náboje se kromě rafinovaných střihů podílí zejména hedvábí, francouzská krajka a upřednostnění tlumené barevnosti. Výsledný efekt ještě umocňuje precizní řemeslné zpracování a Terezin jedinečný cit pro detail.

web_showroom

Nejlepší představu o tom, jak vypadá rafinovaná ženskost v návrhářčině pojetí, si uděláte během osobní návštěvy v nově otevřeném showroomu, který se nachází na adrese s poetickým názvem U Studánky 32. Více informací o Tereze i jejích kolekcích najdete také na webových stránkách www.terezavu.com.

web_1 COVER

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.