Sociální sítě
Nahoru

Ultimate beachfront luxury

Takřka nedotčené pobřeží Andamanského moře v Thajsku se pyšní novým přírůstkem v kategorii luxusního ubytování. Daleko od turistických davů a pouhých třicet minut od letiště Phuket najdete sedm luxusních vil, které v sobě snoubí moderní čistý design spolu s výjimečným servisem pro hosty. Nový ráj na zemi dostal název Sava Beach Villas…

web_Villa Tievoli - Absolute beachfront

Pět ze sedmi vil se nachází přímo na pobřeží a kromě terapeutického šumu moře nabízí privátní, 25 metrů dlouhé bazény, elegantní obytné plochy, velké zahrady a nadstandardně štědrý počet ložnic. Za pozornost rozhodně stojí i dvojice třípatrových vil, které sice nejsou situovány přímo na pláži, za to však nabízejí dostatek místa k relaxaci a hře.

web_Villa Malee Sai - Dining area outook

Ve všech vilách na vás čeká profesionální a přátelský personál čítající talentovaného šéfkuchaře, který uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Nádherná pobřežní lokalita Sava Beach Villas navíc nemusí být pouze místem pro poklidnou dovolenou, ale také ideální lokalitou pro pořádání svatby nebo oslavy speciální události. Více na: www.savabeachvillas.com

web_Villa Roxo - Astonishing vista

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.