Sociální sítě
Nahoru

Novinka pro plnější rty se značkou Nu Skin

Pomocí nového lehkého ultra-hydratačního balzámu Nu Colour LightShine Lip Plumping Balm získáte okamžitě plnější rty. Snadno se nanáší, přináší osvěžující pocit, a díky okamžitému optickému efektu Vaše rty ožijí větší hebkostí a nádechem barvy. Nuskin_ilustrace_lip balmTento balzám můžete používat samostatně pro plnější vzhled rtů s nádechem barvy, nebo jej naneste pod vaši rtěnku nebo lesk na rty jako základní ochrannou vrstvu. Vaše rty budou vypadat plně, a budete cítit přijemnou hydrataci a osvěžení bezprostředně po aplikaci. Okamžitě zaznamenáte také chladivý efekt mentolu, který je v balzámu Nu Colour LightShine Lip Plumping Balm obsažen. LipPlumpingBalm_NuSkin_Visual_Product-01Balzám na rty Nu Colour LightShine Lip Plumping Balm můžete nanést pod rtěnku nebo lesk na rty jako základní ochrannou vrstvu, nebo v kombinaci s balzámem na rty Sunright® Lipbalm SPF 15 s ochranným faktorem. NuColour_LipPlumpingBalm_NuSkin_Visual_Product-02 po úpravěNový Lip Plumping Balm Pink Tinge může ve Vaší kabelce doplnit Nu Colour Lipgloss Crystal Clear. Ten obsahuje oligopeptid, který konturuje obrysy rtů, zejména pak prohlubeň na horním rtu, která má tendenci se s věkem ztrácet. Narozdíl od okamžitého efektu balzámu zvětšujícího opticky rty efekt Lipgloss Crystal Clear jasně uvidíte až při pravidlném používání po přibližně jednom měsíci. DSC_2267

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.