Sociální sítě
Nahoru

DALŠÍ ÚSPĚŠNÝ ROČNÍK VYDAVATELSTVÍ RF HOBBY

DSC_0034

Vydavatelství RF Hobby uspořádalo 21. září 2017 v prostorách okouzlujícího klubu, restaurace a casina Občanské plovárny přímo na břehu řeky Vltavy již tradiční setkání se svými významnými obchodními partnery a klienty. Společenským večerem jim tak poděkovalo za úspěšnou spolupráci v letošním roce. Jedno z největších vydavatelství České republiky, které bylo založeno již v roce 2000 a v současné době vydává více než 50 tištěných titulů, má nespočet renomovaných obchodních partnerů, kterým za přízeň poděkoval osobně nejen obchodní ředitel Jan Lidmaňský, ale i samotný majitel RF Hobby, s.r.o. Pavel Kvoriak.

DSC_0118

Hlavním leitmotivem letošního setkání byla pestrost, rozmanitost a barevnost. Stejně tak, jako je obsáhlé portfolio titulů vydavatelství RF Hobby. Program večera byl koncipován tak, aby si každý z téměř 400 hostů našel to, co ho zaujme. Významní obchodní partneři i klienti měli možnost po celý večer vychutnávat špičková šumivá vína Jaume Serra Cava, dopněná o delikátní sýry z rodinné firmy Cheese House. Pánové jistě ocenili degustaci prémiové skotské whisky Aberlour, Glenlivet nebo Chivas Regal s erudovaným výkladem uznávaného odborníka Zdeňka Kortiše. Na přítomné dámy zase čekalo zastaveníčko u ochutnávky švýcarských čokolád Lindt Excellence. Pro opravdu odvážné byla přichystána degustace hmyzích specialit. Highlightem gastronomie byla bezpochyby kulinářská show o molekulární kuchyni s následnou degustací připravených pokrmů.

DSC_0175

Milovníkům hodinek opět nechyběla ani prezentace ručně vyráběných tikajících skvostů Schaumburg Watch či ArtyA, které imponují číselníky z motýlích křídel a dalších vzácných surovin.

DSC_0016

Vrcholem večera bylo tradiční kasino s následnou tombolou a dražba, ve které byl hlavním tahákem obraz od významného českého akademického malíře Borise Jirků, jež exkluzivně poskytla Galerie La Femme.

Prestižní výroční společenský večer se odbíjel v přátelské náladě a někteří hosté si jej dokonce protáhli až do ranních hodin. Vydavatelství RF Hobby se již dnes těší na další ročník a další milá setkání se svými významnými obchodními partnery a klienty.

DSC_0123

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.