Sociální sítě
Nahoru

Vonné kompozice inspirované severským duchem

Niche parfémy rozhodně nepatří do sféry klasického spotřebního zboží, naopak! Jejich výroba je svébytným uměleckým procesem navazujícím na tradiční parfemářské řemeslo a jako taková vyžaduje kromě kreativní invence především trpělivost a dostatek času. Výsledkem jsou vůně zcela odlišné od běžných mainstreemových výrobků…

web_group-perfumes

Právě takový typ parfémů vytváří dánský „nos“ Zarko Ahlmann Pavlov, který se ve svých vonných kompozicích snaží zachycovat jedinečné prostředí, klima, životní styl a estetiku rodné Skandinávie. Jeho inspirace v severské krajině a touha pronikat hlouběji do rafinované oblasti vůní tak přináší výjimečné sloučení francouzského parfemářství se severskou striktně molekulární vědou.

web_Zarko_BW_01Stejně tak jako obrazy nebo hudební díla tvoří Zarkovy parfémy úžasné kompozice, jež jsou opravdovým požitkem pro smysly. Dokladem toho jsou i novinky z dílny dánského vonného mága, který světu nedávno představil nevšední makromolekulární parfémy. Ty můžete spolu s dalšími výrobky Zarkoparfume zakoupit v prodejně S-parfémy ve Vodičkově ulici, nebo přímo přes e-shop.

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.