Sociální sítě
Nahoru

Přední restaurace připraví speciální gurmánské menu

Od 9. do 14. října budou mít všichni gurmáni možnost v rámci festivalu ochutnat speciality z italské sýrové gastronomie. Nejlepší šéfkuchaři se zapojí do programu „Pravá chuť Dolce Vita“, jenž podporuje originální italské sýry, které nesou označení DOP a IGP.

stuzzichini

Výrobky s tímto označením kombinují lokální přírodní suroviny, poctivou lidskou práci, tradiční výrobní postupy a jsou součástí gastronomického italského dědictví. Známka slouží také jako ochrana tradičních produktů před imitacemi, paděláním a nekalou konkurencí, v neposlední řadě podporuje udržitelnost a hospodářský rozvoj jednotlivých oblastí.

Parmigiano Reggiano linguine

Od 9. do 14. října budete moci v rámci festivalu Pravá chuť Dolce Vita ochutnat speciální menu se sýry, které se pyšní právě tímto označením. Bude se jednat především o pokrmy ze sýrů Parmigiano Reggiano DOP, Asiago DOP a Gorgonzola DOP. Dané menu budou nabízet restaurace Atelier Red & Wine, Art Food Restaurant, Mercato, Restaurant Lavande, Prosekárna a mnoho dalších.

Více informací naleznete na: www.pravachutdolcevita.cz

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.