Sociální sítě
Nahoru

Vzrušující exkurz do světa italských vůní

Chladnější měsíce tradičně přejí vonným novinkám. Pozadu nezůstává ani Dolce & Gabbana, která představila novou svěží interpretaci ikonické řady vůní The One: The One Eau de Toilette. Bílé okvětní lístky lilie poprášené zlatým pylem z květů italského bergamotu, esence mandarinek, hedvábného liči a lahodné bílé broskve odkrývají mistrné dílo parfuméra Michela Girarda. Celkový zážitek umocňuje esence ylangu doprovázená květy pomerančovníku, medu a vanilky.

1705128_TheOne 50ml 3quarti 29_05 copie.indd_300CMYK

Tváří okouzlující vůně The One z dílny Dolce & Gabbana se stala mladičká britská hvězda Emilia Clarke. S hereččinou přirozenou krásou, neodolatelným úsměvem, vřelostí i smyslností si v nové kampani umně „pohrál“ italský tvůrce Matteo Garrone. Díky jeho kreativitě a Emiliinu šarmu se reklamní spot stal dokonalým odrazem vzrušujícího světa italské kultury i jedinečnosti života neapolských obyvatel. Výsledek můžete obdivovat zde

web_kampa+ł

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.