Sociální sítě
Nahoru

DO ŠANGHAJE NA PŘEHLÍDKU VICTORIA’S SECRET

Přehlídka NEW YORK 2015: (zleva doprava) Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Lindsay Ellingson and Alessandra Ambrosio (Photo by Kevin Kane/FilmMagic)

Po výroční přehlídce v roce 2016 v Paříži se letos V.S. Andělé přesunou na jiný kontinent. Velkolepá show plná dokonalých křivek, luxusního spodního prádla a neskutečně krásných modelek se odehraje v listopadu 2017 v čínském Šanghaji. Jde přesně o ten typ módní události, který více než ženy zajímá muže. Vždyť po mole se projdou spoře oděné takové krásky, jako Josephine Skriver, Ming Xi, Alessandra Ambrosio či Sui He.

image

Dostat se na výroční přehlídku Victoria’s Serret je bez osobního pozvání téměř nemožné. Přesto se dá sehnat pouhých pár V.I.P. snových vstupenek, které vám obstará například agentura Pure Entertainment Group nebo Millionaire’s Concierge. Počítejte však s vysokou, opravdu vysokou cenou…

Cena: od 315 000 Kč/VIP lístek

Kontakt: millionairesconcierge.com

Přehlídka NEW YORK 2015: Modelka Gigi Hadid (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria’s Secret)

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.