Sociální sítě
Nahoru

SVATOMARTINSKÁ HUSA V NOLA RESTAURANT&CAFE

Tradice mají něco do sebe, obzvlášť týkají-li se jídla. A 11. listopadu nastávají opravdové hody. Kdo by také neměl rád svatomartinskou husu? V restauraci NOLA Restaurant&Café jí letos přizpůsobí celé menu.

Nola - Svatomartinská husa (3)Oslavte konec sklizně a přivítejte zimu pravou svatomartinskou husou. V první řadě v restauraci na pražském Pankráci dbají na výběr kvalitního masa, protože od toho se odvíjí vše ostatní. Husu odebírají z farmy Rohozec z Vysočiny, kde je zpočátku vykrmována směsí, z větší části ale obilím a pastvou. Díky tomu mají kuchaři vyhledávané restaurace jistotu, že připravují jídlo z čerstvých a kvalitních surovin plných chuti. Husa se musí péct na nízkou teplotu a poměrně dlouhou dobu, aby nebyla vysušená a získala svou nezaměnitelnou zlatou kůrčičku.

NOLA Restaurant & Café (5)Podává se s bramborovými plackami a bílým zelím. A pokud nemáte zrovna hlad na tak velké jídlo, můžete vyzkoušet polévku – vynikající husí kaldoun.

Nola - Svatomartinská husa (4)

Více z rubriky Restaurace

  • U Prince sází na řemeslo a kvalitu

    Žádné průmyslové produkty, vše poctivé a domácí, řemeslně připravené. Taková je filozofie restaurace U Prince, která díky fantastické lokaci patří k...

    Jan Pešek26.8.2020
  • Burger s velkým severským B

    Teplice jsou čím dál více navštěvovanějším lázeňským městem severních Čech. Aspektů je několik. Zelenající se příroda, díky snížené těžbě, renovující se...

    Marek Zelený11.8.2020
  • Čaník bez čekání

    Snídani si nech pro sebe, oběd si rozděl se svým přítelem, večeři dej nepříteli. Kdo by to dělal? Každá část dne...

    Marek Zelený5.8.2020
  • Všeumělové na Pavláku

    Nota Bene na Pavláku není jen restaurací, ale místem, kde se lidé baví a vždy se dobře nají. Přirozenost a poctivost...

    Jan Pešek3.8.2020
  • Menu pro druhou polovinu léta v Buddha Bar Restaurant Praha

    Mezinárodní koncept restaurace Buddha Bar kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky s rezidentním life dj, perfektní servis a unikátní...

    Marek Zelený1.8.2020
  • Středomořská atmosféra v Hliněné Baště

    Jedna z nejpříjemnějších restaurací v okolí Prahy boduje hlavně v létě, kdy naplno vynikne její středomořská atmosféra. Prostorná terasa u rybníčku...

    Marek Zelený29.7.2020
  • Na Plovárně otevírá Molo, gastro a kulturní pop-up pod širým nebem

    V zahradách Občanské plovárny otevírá gastro a kulturní pop-up stan Molo. Bistro bar s mezinárodní kuchyní, která se bude pravidelně obměňovat...

    Jan Pešek16.6.2020
  • Staročeská Panna cotta září ve Zlaté hvězdě

    Unikátní dezert, který představuje most mezi starodávnou a moderní českou gastronomií. A který současně ukazuje, jak také může chutnat a vypadat...

    Jan Pešek3.6.2020
  • Ven z kuchyně

    S létem přichází novinka v teplickém J&J Lagartu. Hosté si již navykli na jedinečnou otevřenou kuchyni v interiéru restaurace, ale nyní...

    Marek Zelený18.5.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.