Sociální sítě
Nahoru

SVATOMARTINSKÁ HUSA V NOLA RESTAURANT&CAFE

Tradice mají něco do sebe, obzvlášť týkají-li se jídla. A 11. listopadu nastávají opravdové hody. Kdo by také neměl rád svatomartinskou husu? V restauraci NOLA Restaurant&Café jí letos přizpůsobí celé menu.

Nola - Svatomartinská husa (3)Oslavte konec sklizně a přivítejte zimu pravou svatomartinskou husou. V první řadě v restauraci na pražském Pankráci dbají na výběr kvalitního masa, protože od toho se odvíjí vše ostatní. Husu odebírají z farmy Rohozec z Vysočiny, kde je zpočátku vykrmována směsí, z větší části ale obilím a pastvou. Díky tomu mají kuchaři vyhledávané restaurace jistotu, že připravují jídlo z čerstvých a kvalitních surovin plných chuti. Husa se musí péct na nízkou teplotu a poměrně dlouhou dobu, aby nebyla vysušená a získala svou nezaměnitelnou zlatou kůrčičku.

NOLA Restaurant & Café (5)Podává se s bramborovými plackami a bílým zelím. A pokud nemáte zrovna hlad na tak velké jídlo, můžete vyzkoušet polévku – vynikající husí kaldoun.

Nola - Svatomartinská husa (4)

Více z rubriky Restaurace

  • J&J Lagarto vítá hosty novým menu

    Restaurace J&J Lagarto vítá hosty novým menu, kterým odstartujeme letní sezónu, ať na zahrádce, v restauraci samotné, tak i s sebou....

    Marek Zelený6.5.2021
  • Letní menu v Pelikánovi

    Menu se bude v restauraci Pelikán měnit čtyřikrát do roka dle ročních období. Samozřejmě vždy v závislosti na dovezených čerstvých surovinách....

    Jan Pešek29.4.2021
  • Pelikán otevře již brzy zahrádku

    Květen je tím měsícem, kdy na betonových kostkách v ulici Na Příkopech vyroste zahrádka restaurace Pelikán. Oáza klidu uprostřed pulzující hlavní...

    Marek Zelený8.4.2021
  • Luxus na Příkopech

    Historická budova U Dörferů z roku 1905 zdobí jednu z nejvýznamnějších ulic v Praze, která vede na místě bývalého historického vodního...

    Jan Pešek1.3.2021
  • Lagarto v přímém přenosu i na Valentýna

    Teplická restaurace J&J, která patří do severočeské sítě Lagarto, v těchto dnech rozeběhla skvělou online akci. Otevřená kuchyně, která dominuje celému...

    Jan Pešek12.2.2021
  • Farma v Praze

    Restaurační sféra zaznamenala během roku 2020 velké zemětřesení. Mnoho provozů ukončilo svou činnost. Zůstali jen ti, kteří svým podnikům vdechli duši...

    Marek Zelený11.1.2021
  • PRU58 za oponou

    Štěpán Návrat je známý svými restauracemi Café Buddha a Benjamin. První jmenovaná je zaměřená na autentickou asijskou kuchyni. Druhou je Benjamin...

    Jan Pešek7.1.2021
  • „W“ RESTAURANT & WHISKEY BAR rozváží své speciality

    Události posledních dní nám opět obrátily život vzhůru nohama. V této nelehké době bychom proto na své blízké měli myslet dvojnásob....

    Jan Pešek29.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.