Sociální sítě
Nahoru

Ryze české (a hezké) od obalu až po obsah…

Když se spojí perly, hedvábí a vzácné oleje, vznikne malý zázrak… Lépe řečeno nová česká kosmetická značka USHUAYA, kterou založily matka s dcerou. Dvojice žen dlouho toužila po vlastní kosmetice, nezůstávala však pouze u snů a pečlivě vybírala ingredience a složení s cílem zachovat a podpořit přirozené vlastnosti pokožky a zvýraznit její krásu. Vývoj trval dva roky, během nichž matka s dcerou tvořily, testovaly a vylepšovaly jak obsah, tak i provedení. S odborníky v laboratořích následně doladili receptury, zahájili výrobu a počátkem roku 2017 vznikla značka USHUAYA.

web_Hedvábný olej na tělo B

Kosmetická řada USHUAYA se sestává celkem ze 14 výrobků péče o pleť a tělo. Základem všech pečujících produktů je více než 90 % přírodních složek: ve výrobcích se mísí pozitivní účinky mletých perel a hydralizovaného hedvábí s arganovým, makadamiovým, mandlovým či amarantovým olejem. Udržitelnost zdrojů a propracovaný design jsou nedílnou součástí filosofie značky. Část obalů je proto vyrobena ze zbytkového dřeva a kůže. Obaly z bambusového dřeva na krémy jsou zhotovovány ručně v jedné malé tuzemské dílně. Zkrátka a dobře: od obsahu až po obal, za vším stojí česká invence a především matka s dcerou, Silvia a Cecília (www.ushuaya.cz).

web_Olejové sérum s retinolem B

NOVÁ ZNAČKA KOSMETIKY JE K DOSTÁNÍ EXKLUZIVNĚ VE FANN PARFUMERIÍCH: www.fann.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.