Sociální sítě
Nahoru

Parfémy pro moderní nomády

web_VESPERO Ambiance

Francouzská značka niche parfémů JEROBOAM byla založena teprve v roce 2015 a do obecného povědomí se vryla především dynamickým propojením tradice a modernismu. Za zrodem nového parfumérského domu nestojí nikdo jiný než François Hénin, jenž je mimo jiné duchovním otcem značky Jovoy. S vytvářením vonných kompozic, které dokonale ovládají univerzální jazyk svádění, mu pomáhá věhlasná parfemářka Vanina Muracciole.

web_AMBRA Ambiance

Portfolio originálních parfémů, jež mají v oblibě zejména nomádi městského typu, se nedávno rozrostlo o dvě novinky. Tou první je pánská dřevitě neklidná vůně nesoucí název VESPERO, což v jazyce esperanto znamená večer. Druhá charismatická a velmi charakterní vůně tvořená tóny pačuli, bergamotu a enigmatického pižma dostala od svých tvůrců jméno AMBRA. Obě novinky jsou k dostání v Kosmetických delikatesách Madeleine, které najdete kousek od Staroměstského náměstí v Dlouhé 10.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.