Sociální sítě
Nahoru

Movember odstartoval letos v hodinářství Koscom

Společnost Oris poskytuje nadaci Movember podporu prostřednictvím speciální edice verze ikonických hodinek Divers Sixty-Five. Ty byly oficiálně představeny českým sběratelům hodinek včera, 31.10. 2017, v prostorách hodinářství Koscom.

Coscom - 31.10.2017Během charitativního večera, který zpestřila degustace výjimečného amerického Bulleit Bourbonu, nechyběla také unikátní služba návštěvníkům, o kterou se postarali profesionálové z barbershopu Gentlemen Brothers. V průběh večera, kterým provázeli pánové z Těžkého Pokondru, Roman Ondráček a Miloš Pokorný, okořenilo výjimečné delikatesy z kuchyně Jana Punčocháře, jehož jméno je se značkou spjato už déle než rok.

Koscom - 31.10.2017Součástí večera byla také aukce hodinek a sbírka. Nadačnímu fondu Muži proti rakovině, který je držitelem licence Movemberu pro ČR, přinesla 78 000 Kč. Důležitost akce pod patronátem magazínu Top Class přilíhala také hrdé majitele nadačních hodinek Davida Matáska a Hynka Čermáka, nicméně portfolio celebrit rozšířila i půvabná Monika Leová či automobiloví závodníci Josef Král, Adam Lacko či Aleš Loprais.

Koscom - 31.10.2017Společnost Oris se, v rámci své vize přinášet změnu k lepšímu, stala oficiálním hodinářským partnerem hnutí Movember v celé Evropě a podporujícím partnerem ve Velké Británii. Společnost Oris se zvláštní hrdostí oznamuje edici Movember, speciální edici hodinek vyrobených ve spolupráci s mezinárodní zdravotní charitou pro muže, nadací Movember. Hodinky vycházejí z velmi úspěšných hodinek Divers Sixty-Five společnosti Oris, hodinek s odkazem, které jsou inspirované hodinkami Oris pro potápěče, poprvé přestavenými v roce 1965. Společnost Oris poskytne nadaci dar na základě prodeje všech hodinek této edice.

Koscom - 31.10.2017Edice Movember má řadu funkcí, které ji s organizací propojují. Ukazatele a ručky použité u hodinek mají okraj s potahem z růžového zlata, propojující hodinky s barevnou paletou Movember a současně vytvářející jedinečný vzhled ve stylové kolekci Divers Sixty-Five. Logo společnosti Oris z 60. let 20. století vyryté na dýnku je orámováno nápisem „Oris Movember Edition“ a logem knírku Movember. Stejné logo je vyraženo na hnědém koženém řemínku hodinek na pozici 12 a 6 hodin. Hodinky jsou prezentovány ve speciálním boxu a dodávají se s trojbarevným (bordeaux červená, béžová a tmavě hnědá) páskem NATO, který na kovovém poutku obsahuje logo Movember.

Koscom - 31.10.2017

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.