Sociální sítě
Nahoru

Zázračná metoda omlazení obličeje, krku a dekoltu: Thermage Slim 9

Thermage Slim 9 je unikátní, bezbolestná a neinvazivní metoda vyhlazení vrásek a omlazení pleti s okamžitým účinkem, zaručující okamžitý a dlouhodobý efekt. Její kouzlo spočívá v přirozeném kolagenu – látce, již má v těle každý člověk. Dodává mladistvost a pružnost naší kůži. Bohužel, s rostoucím věkem se produkce kolagenu snižuje. A právě tehdy musí nastoupit lifting pomocí Thermage Slim 9. Tato metoda je unikátní v tom, že prostřednictvím radiofrekvenční energie působí přímo na buňky a vlákna, odpovědná za produkci kolagenu. Díky tomu pokožka – již po jediném ošetření – opět získává mladistvý vzhled, plus obnovuje svoji pevnost a pružnost.

0 HLF IMG_9181Proces regenerace pokožky probíhá přirozenou cestou po dobu až pěti let. Výsledný efekt nejen že koresponduje s běžným faceliftingem, prováděným v rámci plastické chirurgie, ale dokonce ho mnohonásobně převyšuje. Při pravidelné péči o pleť je tento efekt trvalý. Chcete-li, aby vaše tvář opět zářila, navštivte jihlavskou Charme Clinic, která unikátní metodu Thermage Slim 9 nabízí.

Kouzlo Thermage Slim 9

– obnovení pevnosti a pružnosti pokožky

– odstranění vrásek z cela, očí a rtu

– výrazné vypnutí kůže na krku

– odstranění dvojité brady

– celková korekce tváře

– odstranění jizev po akné

– odstranění pigmentových skvrn

– kompletně regeneruje pokožku

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.