Sociální sítě
Nahoru

Blažek obléká basketbalistu v NBA

Pánská oděvní značka Blažek se již řadu let specializuje na službu Made to Measure, zakázkové šití obleků a košil na míru. Nejčastěji ji využívají ti, kdo se chtějí nějakým způsobem odlišit a být spoluautory svého nového oděvu – vybírají si materiál, střih a další detaily tak, aby společně s krejčím vytvořili jedinečný originál. Tato filozofie oblékání je blízká i českému hráči NBA, Tomáši Satoranskému, který se stal novým ambasadorem značky Blažek – Made to Measure.

Blažek Made to Measure_Lanificio Cerruti_iPartyOděvy od Blažka mám moc rád a skvěle mi sedí. Líbí se mi, že se jedná o českou značku, kterou můžu prezentovat v Americe a jsem pyšný na to, že český design je natolik propracovaný a má světovou úroveň. Díky mé postavě je obtížné najít v klasické konfekci dobře padnoucí oděv, proto využívám služby Made to Measure. Oděv mi vždy sedne jako ulitý a baví mě, že se mohu podílet i na jeho designu,“ říká Tomáš Satoranský.

Blažek Made to Measure_Lanificio CerrutiV běžném životě Tomáš Satoranský rád nosí klasické neformální i společenské oděvy. U Blažka si oblíbil zejména kolekci Lanificio Cerruti. Jedná se o kolekci materiálů z velmi ušlechtilé vlny ovcí pocházejících z Queenslandu v Austrálii. V kombinaci se zkušenostmi a vysokou technickou a řemeslnou praxí vytváří velmi noblesní záležitost v podobě žakárů a vzorů tón v tónu, které jsou patrné až při bližším zkoumání. Kolekce interpretují něco speciálního v životě muže. Výjimečná setkání, nezapomenutelné chvíle a události.

Blažek Made to Measure_Loro PianaSpolu s novým ambasadorem představuje Blažek současně i nový typ obleku, The Moving Suit. Ten se objeví v kolekci Blažek a zároveň také ve vyšší řadě Made to Measure. The Moving Suit je městský oblek, který odpovídá tempu a očekávání dnešního světa a vychází ze skutečných potřeb dnešního muže. Zpracování přízí přináší přirozenou odolnost látky proti mačkání a zaručuje perfektní vlastnosti během celodenního nošení. Materiál je komfortní, ale současně hydrofobní a funkční, koncipovaný tak, aby zvládl i nečekané události a nejrůznější překvapení. Pokud se jeho nositel chystá po práci za zábavou, nemusí se již převlékat do jiného oděvu. The Moving Suit jednoduše nepotřebuje žádnou alternativu.

Blažek Made to Measure_Solbiati

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.