Sociální sítě
Nahoru

Vánoční holení s kapkou Star Wars dobrodružství

Vánoční čas je tu a s ním i fanoušky dlouho očekávaná premiéra oblíbené filmové ságy Star Wars, tentokrát s podnázvem „Poslední z Jediů“. Při této příležitosti připravil Wilkinson dvě speciální vánoční sady s inovativním strojkem Hydro Connect 5.

wilkinson_Stawars Hydro 5 (3)Kromě nového holicího strojku v jednom balíčku najdete kosmetickou taštičku s logem Star Wars a ve druhém se v boxu Hvězdných válek skrývají navíc dva náhradní břity. Inovativní holicí strojek Wilkinson Hydro Connect 5 disponuje namísto běžného zvlhčujícího proužku unikátním gelem z pečlivě vybraných ingrediencí, který zajistí důkladnou hydrataci při každém tahu a zanechá Vaši tvář hydratovanou až hodinu po oholení.

wilkinson_Starwars sada (3)Gel je ukrytý v inovativních nádržkách, které se aktivují, když na strojek pustíte vodu. Pocitu úžasně hladké tváře dosáhnete pomocí pěti Ultra Glide břitů se zabudovaným systémem ochrany, který zamezí podráždění. Problém s obtížně přístupnými místy vyřešíte jediným stiskem palce, kterým lze nastavit pozici otočného zastřihovače. Nové výměnné hlavice Wilkinson Sword Hydro Connect 5 jsou kompatibilní nejen s rukojetí Wilkinson Sword Hydro Connect, ale také se všemi rukojeťmi Gillette Fusion. Tyto hlavice nabízejí mužům možnost volby a umožňují jim vyzkoušet nové hlavice Wilkinson Sword Hydro Connect bez nutnosti pořizovat si novou rukojeť. Toto inovativní řešení je prvním svého druhu na trhu.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.