Sociální sítě
Nahoru

Americký sen: High end kolekce Royal Comfort

Nechte se rozmazlovat bezbřehým luxusem produktů high – endových značek King Koil®, Serta, Mühldorfer, Christian Fischbacher a King of Cotton.Všechny patří do „stáje“ Royal Comfort, společnosti, kde je každý detail korunován přáním uživatele.

Postelove´ cˇelo Magnum XXL

Postele King Koil® představují propojení designového díla dokonaleného zpracování s fukčním a uživatelsky příjemnými benefity, na kterých spolupracují ti nejlepší z nejlepších. Vysoce moderní boxspringové unikáty představují přímo královskou dominantu ložnice. Jsou zahaleny do exkluzivních materiálů včetně přírodní kůže. Royal Comfort nabízí několik typů vysokých čel, přes 200 typů potahových materiálů, několik modifikací výšky, varianty zpracování rohů nebo desítky 3D vyšitých tvarů, aby si každý uživatel mohl sestavit postel přímo na míru svým přáním a požadavkům. Společnost myslí i na uspokojení té nejnáročnější klientely. Boxspringy jsou totiž kompatabilní s jakýmkoli čelem, například i s vaším historickým vzácným klenotem.

Matrace King Koil Presidential Suite

Portoflio společnosti zahrnuje tradiční vysoké americké matrace, které jsou desítky let vyvíjeny ve spolupráci s Mezinárodním sdružením chiropraktiků. Součástí je pružinové jádro, které je nejčastěji tvořeno taštičkovými pružinami rozdělenými do zón pro ten nejvyšší komfort a vysokou kvalitu spánku. Většina z nich kombinuje přírodní materiály a paměťové pěny různé hustoty, skládají se z 15 až 30 různých vrstev, které zajišťují podporu páteře a správnou polohu ramene při spánku.

Christian Fischbacher Avantgardening

V sortimentu firmy naleznete i čistě přírodní péřové polštáře nejvyšší kvality německé značky Mühldorfer. Přikrývky a polštáře jsou vyhotoveny z prachového peří, které se pečlivě vybírá a následně myje za použití horské vody z Bavorského lesa. Zahalit je pak můžete do povlečení firmy Christian Fischbacher, která se jednoznačně řadí mezi nejprestižnější výrobce povlečení na evropském trhu a používá pouze přírodní materiály upravené do nejjemnějších tkanin, jako jsou satén, damašek, jacquard či percale v jedinečných designech předních designerů.

Royal Comfort najdete v Praze ve Vinohradské ulici, v Brně, Bratislavě a Karlových Varech. Více na www.royalcomfort.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.