Sociální sítě
Nahoru

Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních saloncích, tak na palubě vychutnat řadu vánočních specialit z nabídky pokrmů či zábavy.

Menu_prvni_trida (2)Emirates i letos doplňuje své regionálně inspirované menu svátečními vánočními pokrmy. Sezónní menu na palubách Emirates je klíčovým prvkem a vánoční menu patří mezi jedny z nejoblíbenějších. Sváteční menu se servíruje na linkách z Dubaje do Austrálie, Evropy, Spojených států amerických, Velké Británie a na linkách z Velké Británie do Dubaje během celého prosince.

Menu_byznysova_trida (2)První sváteční chod pasažérů v ekonomické třídě představuje krůtí roládu na šťávě s brusinkami servírovanou s bramborovou kaší, kuřecí klobásou a sezónní zeleninou. Chuťové pohárky cestujících následně potěší dezert v podobě citronovo-brusinkového dortu se smetanovou polevou nebo kakaového dortu s vločkami z bílé čokolády a malinovým pyré.

Gastronomický zážitek zákazníků, kteří poletí první, nebo byznysovou třídou, začne sázenými královskými krevetami s koktejlovou omáčkou na fenyklovém lůžku s citronem a bylinkami. Hlavní chod tvoří krůtí roláda s kaštanovou a meruňkovou nádivkou servírovaná na šťávě s brusinkami, doplněná dýňovou kaší a růžičkovou kapustou na smetaně s kousky opražené krůtí slaniny. Nabídka dezertů se odlišuje podle leteckých tras, zahrnuje například perníkovou roládu, čokoládovo-mátový dortík nebo vánoční roládu „poleno“.

Nabidka_pro_detiCestujícím v první třídě budou jako speciální odměna podávány makronky s motivem Santa Clause a horká čokoláda s marshmallow a perníčky. Děti se v první třídě mohou těšit na marshmallow sušenky s motivem sněhuláka.

Kromě šampaňských značek Dom Pérignon, Veuve Cliquot a Moët & Chandon určených k oslavě svátečních dnů pro cestující první třídy, si mohou cestující do Evropy nebo Afriky také nechat spárovat pokrmy s prémiovým ročníkem Château Ducru-Beaucaillou 1985, který je exkluzivně k dispozici během prosince.

Prémioví zákazníci se mohou na vánoční notu naladit již před odletem v některém ze sedmi salonků Emirates na mezinárodním letišti v Dubaji či ve více než 30 saloncích Emirates po celém světě. Tradiční cukrovinky a vánoční pečivo jako perníčky Basler Leckerli, vánoční dortíky a štóly jsou společně s pečenou krůtou podávány v saloncích první třídy.

Více z rubriky Gastro

  • Řemeslná Bean to bar čokoláda od Herůfků z Moravy

    Na vysoké škole ekonomické viděla Jitka svou budoucnost v bance nebo účetní firmě. Všechno ale změnila svatební cesta na Havaj. Dnes...

    Marek Zelený24.1.2023
  • Jaro volá po návštěvě hlavního města

    Na jarní Praze je něco čarovného. Nejen, že se venku konečně otepluje, od dubna otevírají brány všechny památky, kvůli kterým stojí...

    Jan Pešek23.1.2023
  • Babičky specialita

    Vyhlášená restaurace na okraji Prahy Babiččina zahrada je ikonickým místem, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, aby si užili prvotřídní...

    Marek Zelený23.1.2023
  • Islandský rybí večer

    Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace...

    Marek Zelený19.1.2023
  • Limitovaná edice Absolut Spirit of Togetherness

    Absolut představuje novinku ze své každoroční limitované edice lahví. Sběratelský kousek Absolut Spirit of Togetherness se svým proplétaným vzhledem je oslavou...

    Jan Pešek17.1.2023
  • Nové tasting menu v restauraci La Veranda

    Restaurace La Veranda již dvacet let vítá hosty z celého světa. Česká klientela se opakovaně vrací a přiváží s sebou své...

    Marek Zelený17.1.2023
  • Valentýn v kubánském stylu

    La Bodeguita del Medio je restaurace, bar a klub, kde to žije. Kubánský styl je zřejmý na první pohled i ochutnání....

    Jan Pešek13.1.2023
  • Hody v Babiččině zahradě

    V restauraci Babiččina zahrada se něco začátkem února chystá. Kdo tuší zabijačku, tak má pravdu. Hody vypuknou 3.2.2023 a skončí 5.2.2023...

    Marek Zelený11.1.2023
  • Nová restaurace Talíř na Václavském náměstí

    Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS, která poskytuje služby již od roku 2003 a v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i...

    Jan Pešek10.1.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.