Sociální sítě
Nahoru

Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních saloncích, tak na palubě vychutnat řadu vánočních specialit z nabídky pokrmů či zábavy.

Menu_prvni_trida (2)Emirates i letos doplňuje své regionálně inspirované menu svátečními vánočními pokrmy. Sezónní menu na palubách Emirates je klíčovým prvkem a vánoční menu patří mezi jedny z nejoblíbenějších. Sváteční menu se servíruje na linkách z Dubaje do Austrálie, Evropy, Spojených států amerických, Velké Británie a na linkách z Velké Británie do Dubaje během celého prosince.

Menu_byznysova_trida (2)První sváteční chod pasažérů v ekonomické třídě představuje krůtí roládu na šťávě s brusinkami servírovanou s bramborovou kaší, kuřecí klobásou a sezónní zeleninou. Chuťové pohárky cestujících následně potěší dezert v podobě citronovo-brusinkového dortu se smetanovou polevou nebo kakaového dortu s vločkami z bílé čokolády a malinovým pyré.

Gastronomický zážitek zákazníků, kteří poletí první, nebo byznysovou třídou, začne sázenými královskými krevetami s koktejlovou omáčkou na fenyklovém lůžku s citronem a bylinkami. Hlavní chod tvoří krůtí roláda s kaštanovou a meruňkovou nádivkou servírovaná na šťávě s brusinkami, doplněná dýňovou kaší a růžičkovou kapustou na smetaně s kousky opražené krůtí slaniny. Nabídka dezertů se odlišuje podle leteckých tras, zahrnuje například perníkovou roládu, čokoládovo-mátový dortík nebo vánoční roládu „poleno“.

Nabidka_pro_detiCestujícím v první třídě budou jako speciální odměna podávány makronky s motivem Santa Clause a horká čokoláda s marshmallow a perníčky. Děti se v první třídě mohou těšit na marshmallow sušenky s motivem sněhuláka.

Kromě šampaňských značek Dom Pérignon, Veuve Cliquot a Moët & Chandon určených k oslavě svátečních dnů pro cestující první třídy, si mohou cestující do Evropy nebo Afriky také nechat spárovat pokrmy s prémiovým ročníkem Château Ducru-Beaucaillou 1985, který je exkluzivně k dispozici během prosince.

Prémioví zákazníci se mohou na vánoční notu naladit již před odletem v některém ze sedmi salonků Emirates na mezinárodním letišti v Dubaji či ve více než 30 saloncích Emirates po celém světě. Tradiční cukrovinky a vánoční pečivo jako perníčky Basler Leckerli, vánoční dortíky a štóly jsou společně s pečenou krůtou podávány v saloncích první třídy.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.