Sociální sítě
Nahoru

Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních saloncích, tak na palubě vychutnat řadu vánočních specialit z nabídky pokrmů či zábavy.
Menu_prvni_trida (2)Emirates i letos doplňuje své regionálně inspirované menu svátečními vánočními pokrmy. Sezónní menu na palubách Emirates je klíčovým prvkem a vánoční menu patří mezi jedny z nejoblíbenějších. Sváteční menu se servíruje na linkách z Dubaje do Austrálie, Evropy, Spojených států amerických, Velké Británie a na linkách z Velké Británie do Dubaje během celého prosince.
Menu_byznysova_trida (2)První sváteční chod pasažérů v ekonomické třídě představuje krůtí roládu na šťávě s brusinkami servírovanou s bramborovou kaší, kuřecí klobásou a sezónní zeleninou. Chuťové pohárky cestujících následně potěší dezert v podobě citronovo-brusinkového dortu se smetanovou polevou nebo kakaového dortu s vločkami z bílé čokolády a malinovým pyré.
Gastronomický zážitek zákazníků, kteří poletí první, nebo byznysovou třídou, začne sázenými královskými krevetami s koktejlovou omáčkou na fenyklovém lůžku s citronem a bylinkami. Hlavní chod tvoří krůtí roláda s kaštanovou a meruňkovou nádivkou servírovaná na šťávě s brusinkami, doplněná dýňovou kaší a růžičkovou kapustou na smetaně s kousky opražené krůtí slaniny. Nabídka dezertů se odlišuje podle leteckých tras, zahrnuje například perníkovou roládu, čokoládovo-mátový dortík nebo vánoční roládu „poleno“.
Nabidka_pro_detiCestujícím v první třídě budou jako speciální odměna podávány makronky s motivem Santa Clause a horká čokoláda s marshmallow a perníčky. Děti se v první třídě mohou těšit na marshmallow sušenky s motivem sněhuláka.
Kromě šampaňských značek Dom Pérignon, Veuve Cliquot a Moët & Chandon určených k oslavě svátečních dnů pro cestující první třídy, si mohou cestující do Evropy nebo Afriky také nechat spárovat pokrmy s prémiovým ročníkem Château Ducru-Beaucaillou 1985, který je exkluzivně k dispozici během prosince.
Prémioví zákazníci se mohou na vánoční notu naladit již před odletem v některém ze sedmi salonků Emirates na mezinárodním letišti v Dubaji či ve více než 30 saloncích Emirates po celém světě. Tradiční cukrovinky a vánoční pečivo jako perníčky Basler Leckerli, vánoční dortíky a štóly jsou společně s pečenou krůtou podávány v saloncích první třídy.

Více z rubriky Gastro

  • Valentýn s obsahem alkoholu

    Valentýn je známý jako svátek lásky již celá staletí. Pro její oslavy existuje spousta symbolů, ale jedním z hlavních jsou bezpochyby jahody....

    Marek Zelený9.1.2018
  • Designová perla Karlových Varů

    Jeden z nejlepších hotelů v Karlových Varech se může pochlubit skvělou kombinací špičkových služeb a designového prostředí. Hotel St. Joseph Royal...

    Marek Zelený8.1.2018
  • Týden vína v Praze

    V týdnu od 22. do 28. ledna 2018 se Praha stane dějištěm jubilejního desátého ročníku festivalu vína Prague Wine Week 2018....

    Jan Pešek8.1.2018
  • Podlehněte pokušení luxusních sýrů

    Nejen v období Vánoc toužíme, pokud jsme milovníky vybraných lahůdek, potěšit chuťové pohárky noblesní specialitou, jež, pokud jde o kvalitu a chuť,...

    Alena Dušková20.12.2017
  • Menu v Bageterii Boulevard sestavené vyhlášeným guru české gastronomie

    Od včerejšího dne si do oblíbené Bageterie Boulevard je možné zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF...

    Marek Zelený20.12.2017
  • Čech Jan Teska se stal mistrem světa v míchání koktejlů

    Na mistrovství světa v Kodani zářil český barman Jan Teska. Na světovém koktejlovém šampionátu Mezinárodní barmanské asociace zvítězil s koktejlem, který...

    Jan Pešek19.12.2017
  • Naučte se rozumět vínu – z pohodlí svého domova

    Milovat víno je skvělé, naučit se ho dobře znát je ještě lepší. Přední český sommelier Jakub Přibyl vložil své mnohaleté zkušenosti...

    Marek Zelený18.12.2017
  • Nola: láska ze sídliště

    Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet...

    Jan Pešek16.12.2017
  • Boží hod v duchu jihoamerické fiesty

    V pondělí 25. prosince, tedy na Boží hod, se promění restaurace Atrium ve vyhlášeném hotelu Hilton Prague v jedinečné místo. V...

    Jan Pešek7.12.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.