Sociální sítě
Nahoru

HARMONICKÉ VÁNOCE V HOTELU EMBLEM

Předvánoční čas je jedním z nejnáročnějších období na naší psychiku, a to nejen kvůli mrazivému počasí, ale i shánění dárků, pečení cukroví a uklízení, které tolik příjemné svátky předchází.

IMG_3315Chcete letos Vánoce oslavit trochu jinak a do nového roku vstoupit v doprovodu klidu a pohody? Dopřejte si jedinečný relax, který zharmonizuje nejen vaše tělo, ale i duši! S jistotou ho objevíte v pražském hotelu Emblem, jenž tvoří oázu klidu uprostřed rušného velkoměsta.

IMG_3334Zapomeňte na všechen stres a uvědomte si, že vaše duševní pohodlí je to hlavní, co o svátcích potřebujete. V Emblemu, který se nachází jen pár minut od Staroměstkého náměstí, zapomenete nejen na problémy v práci, ale vypustíte také myšlenky na všechny dárky, které jste ještě nestihli nakoupit.

IMG_3407Příjemný pětihvězdičkový hotel vás okouzlí luxusními pokoji ve stylu art deco, kvalitními službami šitými přesně na míru hostů a nádherným panoramatickým výhledem na centrum města. K dispozici vám bude také originální lázeňský komplex The M Spa, který můžete využít i tehdy, pokud nejste hostem hotelu.

IMG_7121Právě tady najdete ten pravý odpočinek – božské ticho doplněné profesionálním přístupem a kosmetikou Pure Altitude, zrozenou ve vrcholcích Rónských Alp. Harmonie ztělesněná ve dvou patrech jedinečného wellness centra zahrnuje holistické lázně, moderní fitness, saunu a nádhernou střešní terasu s vířivou vanou, ze které se pokocháte dechberoucím výhledem na starou Prahu. Kromě masáží celého těla si můžete dopřát řadu netradičních procedur a rituálů, které vám navrátí potřebnou energii a duševní harmonii.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.