Sociální sítě
Nahoru

V SOHO se slavila krása a dokonalost!

Obvykle nesměřujeme jen k úspěchu, ale také k luxusnímu zevnějšku. Pokud ovšem někde hluboko v sobě dusíme pocit, že ani navzdory dokonalým outfitům se stále necítíme tak úplně ve své kůži, pak se můžeme svěřit do rukou profesionálních plastických chirurgů, kteří nás k vytouženému ideálu přiblíží. Mezi nejvyhledávanější odborníky v Česku jednoznačně patří chirurgové z pražské kliniky Esthé. A právě tato instituce na krásno už oslavila neuvěřitelné dvacáté narozeniny.

3 lékaři s Terezou IMG_5408

Výjimečné kulatiny tým odborníků na perfektní tvář a nádherné křivky oslavil velkolepě v luxusní restauraci SOHO. A jak jinak, než za přítomnosti výjimečných krásek i dalších známých osobností. Zakladatel kliniky a vedoucí lékař Jan Měšťák při oslavě prozradil, v čem vidí největší přínos oboru plastická chirurgie on sám: „Když má člověk nějaký handicap, tak ho to brzdí v jeho rozvoji. Tím, že ho toho handicapu zbavíme, tak ho to strašně nakopne. Nejen, že vytváříme cestu k úspěchu a dodáváme sebevědomí, ale také vracíme do života nebo mu vytváříme perspektivu.“ 

4 když se sejdou fešandy a jeden někdo IMG_5704

 Na jeho slova navázala i kamarádka mistra ve svém oboru, Jana Měšťáka, Tereza Maxová:  „Plastická operace může být životně důležitá a může pomoci získat lidem sebevědomí po úrazech či vážných onkologických onemocněních. Proto si vážím práce nejen pana docenta Měšťáka, ale všech jeho kolegů,“ dodala. Známých krásek tam bylo ovšem více. Přiťuknout si na zdraví přišly i Michaela Gemrotová, Tereza Budková, Monika Leová, Aneta Vignerová, nebo také Helena Vondráčková, manželé Adamcovi a Miloš Zapletal.

L. Kovandová a T. Budková IMG_5757

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.