Sociální sítě
Nahoru

Baldinini v zimním hávu

Když je řeč o luxusní italské módě, nesmí být opomenuta značka Baldinini. Od počátku se po touto značkou vyrábí boty, a to výhradně ručně šité. Svou tradici si Baldinini nese hrdě už přes sto let a i dnes kvalitu ručního řemesla řadí mezi svoje přednosti.

Baldinini FW1718 0579Výběr kvalitní kůže, vytvoření stylového designu a tradiční ruční práce, to jsou hlavní pilíře, na kterých si značka zakládá. Díky tomu pod rukami návrhářů vznikají luxusní kousky, které jsou uznávány na předních módních trzích.

Baldinini FW1718 0861Co si Baldinini připravilo na letošní zimu? Vzorem pro tuto sezónu je motiv „džungle“. Opět se nešetřilo kvalitními materiály, a to zejména kůží, která je pro značku typická. Najdete zde kozačky z teletiny, vyznačující se zřetelnou texturou a drsnějším a sportovnějším vzhledem. Tento rok je také speciálně představená s perleťovým efektem. Nechybí ani boty do chladných klimatických podmínek vyrobené z teletinového veluru, který má jemný vzhled i povrch.

Baldinini FW1718 0932Zvířecí motiv je zřejmý i na lodičkách. Podpatek jednoho z modelů imituje krokodýlí kůži. V kolekci podzim-zima 2017/18 je představen s kontrastní povrchovou smaltovanou úpravou. Navíc je ručně dokončován a tato práce jen podtrhuje preciznost značky. Na první pohled je vidět, že hlavním prvkem kolekce je kožešina. Ta nejenže plní svou praktickou funkci – zahřát, ale také funguje jako zajímavý detail jak na botách, tak na doplňcích jako jsou kabelky či batohy.

Více z rubriky Obuv

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.