Sociální sítě
Nahoru

ŠPERK JAKO NEDÍLNÁ SOUČÁST RODINNÉHO POKLADU

Šperky již nejsou jen módní výsadou. Stále větší oblíbenosti se v poslední době těší tradice rodinných klenotů, která v sobě skrývá mnoho pozitiv. Tak, jako se dříve investovalo do akcií či nemovitostí, tak se dnes nakládá se šperky s drahými kameny, jejichž hodnota neustále stoupá. Záleží při tom nejen na volbě materiálu, ze kterého je klenot vyroben, ale především na druhu, počtu a kvalitě fasovaných kamenů.

Halada Masterpieces (1)Trend se rozvíjí především v západních zemích a stále více pozornosti si získává také v Čechách. Investory, kromě rostoucí hodnoty a minimální závislosti na ekonomických výkyvech, těší i osobní aspekt. Rodinné klenoty jsou předávány z generace na generaci, a to ať už oblíbenou formou diamantového zásnubního prstenu, tak i náušnic či náhrdelníku. Další výhodou je do značné míry i nízká náročnost na údržbu a snadná přenositelnost.

Halada Masterpieces (2)Ať už se rozhodnete investovat do šperku ze zlata či platiny, s diamanty nebo pestrými drahokamy, svou cestu můžete započít v rodinném klenotnictví HALADA.

Halada Masterpieces (4)Firmu, která na českém trhu působí již 26 let, od počátku pohání láska k řemeslu a právě tu si rodina Halada předává z generace na generaci. Kolekce šperků jsou nejen synonymem luxusní elegance, ale i zárukou mimořádné kvality, která je zastřešena špičkovým servisem a odbornou znalostí předávanou v průběhu věků.

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.