Sociální sítě
Nahoru

Nola: láska ze sídliště

Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet na svátek všech zamilovaných. Pro každého, kdo chová ve svém srdci nejen svého partnera, ale i kvalitní jídlo, připravili už nyní nezapomenutelné valentýnské menu. Přijďte i vy oslavit tento romantický svátek v doprovodu příjemného prostředí a delikates, které navodí tu správnou atmosféru pro celý večer.
Kachni prsa s visnovou omackouDopřejte svým chuťovým buňkám jedinečný zážitek v podobě grilovaného steaku z vysokého roštěnce či kachních prsou s višňovou omáčkou nebo se zakousněte do křupavé bruschetty na bílém víně. Valentýnské menu v sobě skrývá řadu afrodiziakálních surovin, jako jsou třeba krevety, avokádo či jahody v kombinaci s pepřem, jež můžete okusit v lahodném domácím cheescaku.
Bruschetta na bilem vine s krevetami a koriandremK pití vás jistě potěší nabídka kvalitních červených a bílých vín, ale také speciální valentýnské drinky, které  si pro tento večer barman restaurace Nola připravil.
Jahodovy cheescake s cerstvym peprem

Více z rubriky Gastro

  • Nejsou bublinky, jako bublinky

    Chystáte se na velkou oslavu Silvestra, nebo jen chcete komorně přivítat příchod nového roku s nejbližšími přáteli a rodinou? Ať zvolíte...

    Jan Pešek12.12.2018
  • Restaurace, která vás povznese blahem

    Levitate. Jak příznačné pro toto místo. Při degustatci tamní kuchyně se totiž budete vznášet blažeností, jak se dají propojit tři různé...

    Martin Macourek7.12.2018
  • Originální oslavy konce roku: Bar and Books

    Přelom podzimu a zimy možná svádí k hibernaci, ti, kteří však prahnou po tom být v centru dění, jsou zde dva...

    Jan Pešek7.12.2018
  • Dárková balení před Vánocemi lákají

    Vánoce jsou tu za pár dní a velká část z nás nemá stále vymyšleno, čím potěší své blízké. U partnerek je...

    Jan Pešek6.12.2018
  • Ryba je Ryba, a to hlavně o Vánocích

    Výtečná polévka z mořských plodů, bezchybné ústřice, humří rolky, ale především čerstvé ryby, které se pár hodin po výlovu dostanou k...

    Libka Safr5.12.2018
  • Křupavé rohlíky od Antonína až do domu

    Antonínovo pekařství v Praze platí již od svého vzniku v roce 2014, kdy na Vinohradech otevřelo první pobočku, za synonymum toho...

    Jan Pešek16.11.2018
  • Metaxa: nejvzácnější řecký destilát

    Celý letošek slaví řecký destilát Metaxa 130. narozeniny. Vyvrcholením oslav bylo uvedení vzácného destilátu Metaxy AEN Despina z původního sudu, kterým...

    Jan Pešek14.11.2018
  • Fusion menu v Bistro Provocateur

    Wine & Tapas Restaurant Bistro Provocateur najdete v samotném centru Prahy, v Petrské ulici, a nesmíte ho minout. Provokuje v tom...

    Jan Pešek8.11.2018
  • Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

    Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve...

    Jan Pešek6.11.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.