Sociální sítě
Nahoru

Nola: láska ze sídliště

Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet na svátek všech zamilovaných. Pro každého, kdo chová ve svém srdci nejen svého partnera, ale i kvalitní jídlo, připravili už nyní nezapomenutelné valentýnské menu. Přijďte i vy oslavit tento romantický svátek v doprovodu příjemného prostředí a delikates, které navodí tu správnou atmosféru pro celý večer.

Kachni prsa s visnovou omackouDopřejte svým chuťovým buňkám jedinečný zážitek v podobě grilovaného steaku z vysokého roštěnce či kachních prsou s višňovou omáčkou nebo se zakousněte do křupavé bruschetty na bílém víně. Valentýnské menu v sobě skrývá řadu afrodiziakálních surovin, jako jsou třeba krevety, avokádo či jahody v kombinaci s pepřem, jež můžete okusit v lahodném domácím cheescaku.

Bruschetta na bilem vine s krevetami a koriandremK pití vás jistě potěší nabídka kvalitních červených a bílých vín, ale také speciální valentýnské drinky, které  si pro tento večer barman restaurace Nola připravil.

Jahodovy cheescake s cerstvym peprem

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.