Sociální sítě
Nahoru

Výlohy jako dokonalé umělecké dílo

Proslulá šperkařská značka Tiffany & Co. zahájila sváteční sezónu nejen exkluzivní nabídkou šperků a bytových doplňků, ale také odhalením úchvatných a nápaditých vánočních výloh, u nichž se stoprocentně zastavíte.

Ice-Fisher,-Tiffany-_4878

 

V New Yorku se tyto designové výlohy slavného diamantového království staly očekávanou tradicí, jež vábí zákazníky z celého světa. Každé Vánoce přemění Tiffany & Co. výkladní skříně v malá umělecká díla a stanou se z nich okna do magického světa Vánoc ve stylu této legendární značky. Modrá krabička ukrývající překvapení je jedním z nejvyhledávanějších dárků, které přinášejí radost na celý život, a kouzelný svět vánočních výloh rok co rok přitahuje kolemjdoucí hledající ty nejdokonalejší klenoty pro své blízké.

A-still-life-in-the-_4817

Při pohledu do každého okna se mohou zákazníci zasnít a ztratit se ve vánočním světě Tiffany & Co. V hlavní roli letošních vánočních výloh je legendární Tiffany Blue Box a spolu s ní vtipné figurky, které mají napilno ve vánočním a zimním světě dokonale vytvořeném Tiffanyho mistry, stejně jako zářivé šperky a předměty z nové kolekce dárků a doplňků, které je obklopují.

Krásné výlohy můžete vidět i v Praze u Tiffanyho v Pařížské 10.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.