Sociální sítě
Nahoru

Tempo velkoměsta

Evoluce a neustávající proměna lidských potřeb významně ovlivňují náš každodenní život.  Městský styl nové kolekce Colmar Originals naplňuje potřebu a touhu po praktických, ale dostatečně dynamických outfitech. Staví na moderních technologiích spojených s řemeslným umem, designem a inovativními materiály.

Colmar OriginalsDámská kolekce hýří nápady co do materiálu i střihu. Bomber a bunda z lesklého, uvnitř polaminovaného, pružného materiálu, modely s pomačkaným origami efektem. Krásné klasické kousky jsou i tentokrát navrženy v materiálu s plisovaným efektem nebo v neoprenovém provedení s vlněnou vrstvou uvnitř. Kolekci doplňuje bohatý výběr úpletů s výraznými detaily, vsádkami a kapsami ze směsi kašmíru a alpaky.

Colmar originals aPánům přináší kolekce výběr dobře padnoucích, propasovaných modelů z materiálů s efektem vlny, avšak ušitých ze syntetických, voděodolných materiálů a pružných polyesterů s komůrkovými vycpávkami. Modely jsou díky použitým materiálům velmi teplé a lehké. Nabídku završují neoprenové, uvnitř vlněné kousky. Pro muže jsou navrženy dva typy péřového bomberu ze saténu s jemným horizontálním prošíváním, ve verzi s kapucí i bez a několik bund inspirovaných motorkářským stylem.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.