Hotely | 8.1.2018 | Marek Zelený

Designová perla Karlových Varů

Jeden z nejlepších hotelů v Karlových Varech se může pochlubit skvělou kombinací špičkových služeb a designového prostředí. Hotel St. Joseph Royal Regent, stojící nedaleko Sadové kolonády, láká bohatou kolekcí lázeňským procedur v St. Joseph’s Spa, působivým prostředím i vynikající gastronomií prezentovanou v hotelovém restaurantu Mayflower.
RR_lobby_1 (kopie)Největší devizu hotelu představují profesionální služby personálu pod vedením generálního ředitele Jana Neveselého, mimořádně zkušeného manažera, který hotel převzal před čtyřmi lety. „I po dvaceti letech v oboru hotelových služeb stále miluji energii hotelu, tu zvláštní dávku napětí, které přináší běžný provoz. I se spoustou nečekaných úkolů, s nimiž jsme každý den konfrontováni,“ vysvětluje rodák z Karlových Varů a absolvent hotelové školy v Mariánských Lázních, který má bohaté zkušenosti z řízení mnoha hotelů.
RR_vchod (kopie)Spousta hostů se nás ptá, proč máme v názvu jméno svatého Josefa. Odpověď není složitá. Náš moderní hotel stojí na místě původního lázeňského domu pro kněze, kam se jezdili léčit vysocí církevní hodnostáři, kteří věřili, že jim vedle minerální vody pomáhá i svatý Josef. Naše současná lázeňská péče je ovšem stoprocentně založena na moderních balneo terapiích, mezi nimiž vyniká rehabilitační program Therapy Master – speciální forma individuální léčebné tělesné výchovy pouze s vahou vlastního těla, samozřejmě pod odborným vedením,“ popisuje unikátní terapii Jan Neveselý.
DVO_2985 (kopie)Hosté hotelu mají na výběr ze šesti kategorií pokojů. V jejich precizně řešeném designovém interiéru je k dispozici široké spektrum vysoce nadstandardních služeb z kategorie first class superior. Nejnáročnější klientela uvítá tři prestižní apartmá s terasou.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz