Sociální sítě
Nahoru

LOUIS VUITTON CITY GUIDE -NOVÁ EDICE VYBÍZÍ K ZÁŽITKŮM NA CESTÁCH

Katalog již 29 měst v digitální i tištěné verzi – to je cestovní průvodce Louis Vuitton City Guide, který se do povědomí okruhu vyznavatelů této znaky zapsal jako nepostradatelný společeník elegantního cestovatele. Vyzkoušejte ho také…

Louis-Vuitton-bag-2012112005-500x310

 Již od roku 1998 ztělesňují cestovní průvodce City Guides nomádskou povahu značky Louis Vuitton v edici, která je specializovaná a zároveň osobní. Aktualizovaný průvodce Paříží letos nabízí nové adresy a kráčí tak ve šlépějích Londýna, New Yorku, Tokia, Hongkongu, Pekingu, Berlína, Milána a Sydney.

Všechna města jsou představena optikou nezávislých novinářů a přispěvatelů z různých zemí a oborů. Letos nás na objevitelskou výpravu do Paříže zve architekt Dominique Perrault; umělkyně Camille Walala nás provede Londýnem; kurátorka Nancy Spector se podělí o své tajné tipy v New Yorku a Takeshi Kitano nám přiblíží Tokio, jak ho zná on sám.

©Louis Vuitton Malletier - Olivia Fremineau (3)

Cestovní průvodce jsou svým způsobem unikátními sondami do nových trendů a osloví ty, kteří rádi pozorují svět a lidi kolem sebe, ty, kteří cestují za byznysem, a dokonce i místní. Nabízí tipy na paláce a butikové hotely, gurmetské restaurace i malá bistra, kam chodí jen místní obyvatelé, populární trhy a krámky s laskominami, starožitnictví a obchody s designem, muzea a butiky, památky i tajná místa…

Subjektivní úhel pohledu vystupuje ještě více do popředí v digitální podobě průvodců Louis Vuitton City Guide. Mobilní aplikace pro iPhone a iPad nabízí kompletní katalog měst s průběžně aktualizovanými doporučenými adresami. Hostující autoři, tipy na neobjevená a málo známá místa v každém městě, postřehy z místní scény, kultura, odborné rady i fotografie – to vše nabízejí a přibližují cestovní průvodce City Guides. Ve spolupráci s Apple TV vzniká také tematický doprovodný video obsah. Tambour Horizon, první chytré hodinky propojené s ekosystémem Louis Vuitton automaticky spolupracují s funkcemi Around Me a 24 Hours v aplikaci. Cestování je o to intenzívnější a důmyslnější.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.