Sociální sítě
Nahoru

Před sluncem se chraňte I v zimě

Ať už cestujete do luxusních resortů v exotických rájích, nebo vyrážíte lyžovat do exkluzivních lyžařských středisek, v obou případech si hýčkejte pleť a dostatečně ji před sluncem chraňte. Přípravkem s SPF 50 zabodujete v každém ročním období, jelikož poskytuje ochranu komplexní a dokonalou.

Heliocare Oral Ultra-D Bodegon

Další cestou, jak si uchovat pokožku mladistvou a oddálit vrásky na neurčito, jsou rady korektivní dermatoložky MUDr. Markéty Majerové z MEDICOM Clinic. „O škodlivosti UV záření se píše již řadu let a jeho negativní účinky se na kůži s věkem postupně načítají. Důsledná ochrana proti slunci ovšem dovede snížit jak předčasné stárnutí pokožky, tak i riziko spálení. Základním pilířem sluneční ochrany jsou proto především opalovací krémy, tzv. sunscreeny, které pokožku před UV zářením chrání.“

Bodegon Heliocare Advanced cream-50

Při vybírání vhodného stupně ochrany proti slunci se podle dermatoložky vyplatí řídit typem pokožky, částečně i věkem, místem pobytu a prováděnými aktivitami. Za nízkou ochranu před sluncem jsou obecně považány přípravky s ochranou do SPF 10, střední ochrana se pohybuje okolo SPF 25 až 30. Za vysokou ochranu pak považujeme hodnoty SPF 50 a 50+. Aplikaci sunscreenu je nutné v průběhu dne neustále opakovat.

I nejvyšší faktory ovšem nabízejí 97 % nepropusnost slunečních paprsků. Proto po aplikaci krému doplňte svůj look stylovou pokrývkou hlavy, sluneními brýlemi a trendy kousky ze speciálních textílií, které paprsky udrží pěkně od těla.

 

 

 

 

 

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.