Sociální sítě
Nahoru

JARNÍ DETOX PRO VAŠI PLEŤ – DVOJITÝ PEELING S ESENCIÁLNÍMI OLEJI

ORLANE, znamená krásu, dokonalou svěže a mladě vypadající pleť, nádhernou záplavu zářících a zdravých vlasů, ale také relaxace a odpočinek. Exkluzivní ošetření pleti odbornými technikami se efektivním přístupem garantuje pouze značka ORLANE. Poskytuje trvalou a hlubokou revitalizaci všech životně důležitých funkcí pokožky jedinečnou stimulací obličejových partií. Ošetření se skládají z hodinových seancí manuálních technik a ošetření pomocí speciálních přístrojů, které zlepšují a prodlužují výsledný efekt. Speciální procedurou nabízenou v INSTITUTU ORLANE PRAHA pro jarní období je dvojitý peeling s esenciálními oleji. Toto ošetření se využívá k odstranění odumřelých kožních buněk a kombinuje hydratační masážní techniku a intenzivní hydrataci k dosažení nádherné, jemné a hedvábné pokožky. INSTITUT ORLANE PRAHA_ masáž_JAN_8767Produkty značky ORLANE, které se při této proceduře používají specialisté INSITUTU ORLANE PRAHA jsou: Institute Double Grain Scrub – multi-aktivní peeling pro jemnou, sjednocenou a čistou pokožku a Aquasvelte peeling s obsahem mořské soli a tonizujícím, stimulujícím esenciálním olejem ze zázvoru pro splnění dvojitého účinku: obnovující peeling a detoxikační ošetření proti zadržování vody. A výsledek? Vaše pokožka bude obnovená, detoxikovaná, odvodněná a na dotek jemná a sametová. INSTITUT ORLANE PRAHA_ exteriér_BNE0250Ivana Zachová, ředitelka INSTITUTU ORLANE PRAHA, dodává: „Pozvánkou k vaší revitalizaci a relaxaci jsou jednoznačně všechna naše tělová ošetření ORLANE. Jsme velmi rádi, že se můžeme našim klientům prezentovat exkluzivními procedurami renomované značky ORLANE, které jsou v nabídce pouze v INSITUTU ORLANE v Paříži a v INSTITUTU ORLANE PRAHA.“

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.