Sociální sítě
Nahoru

Lyžování ve stylu nizozemské královny

Značka GOLDBERGH je spojení zimy a módy. Sami zakladatelé značky nazývají tento trend jako „Goldbergh standard“. Zaměřují se na inovace a silné linie kolekcí.I při sportovních aktivitách je třeba zachovat styl a cítit se sám sebou.

 

 

 

 

goldbergh-028

Dokonalé zpracování a špičková kvalita je hlavním důvodem proč si tuto značku oblíbila nizozemská královská rodina. Můžete je tedy potkat na kopcích St.Moritzu v modelech z poslední kolekce.

 

 

goldbergh-013

Modely Goldbergh se vyznačují jednoduchým, moderním stylem a v kolekci je nejen lyžařská móda, ale i oblečení do města. Kromě oblíbené černé a bílé je letošním trendem červená barva a army styl. Na sjezdovce se skvěle vyjímají i výrazná žlutá a růžová, a na apres-ski moderní zlaté a šedé modely.

 

 

goldbergh-002

Nebojte se oživit převládající černo-bílé kombinace také těmi výraznými. Může to být příjemnou změnou a na sjezdovce určitě nezapadnete. Oblečení je samozřejmě také plně funkční, nepromokavost dosahuje vysokých 10.000 mm po 24 hodin. Střihy jsou projmuté, aby zachovaly ženskou siluetu. V pánské kolekci zase převažuje bomber a parka.

 

 

goldbergh-045

U nás kolekci koupíte na www.davidsport.cz

 

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.