Sociální sítě
Nahoru

Jak vyznat svou lásku? Třeba i koktejlem…

Zamilovaná přáníčka, květiny, drobné dárky, romantická večeře při svíčkách, víkend v Paříži nebo procházka starou Prahou – nechcete v den všech zamilovaných opakovat stále stejný scénář? Zkuste něco nového. Originálním vyznáním lásky může být třeba vlastnoručně namíchaný koktejl, který má vaše polovička nejraději. Pokud si nevíte rady s jeho přípravou a nemáte doma barmanské pomůcky, svěřte se do péče profesionálního bartendra a naučte se v pár krocích míchat vámi vybraný koktejl.

tynska_16 (002)Týnská Bar and Books si pro tuto příležitost připravila další sérii z oblíbené řady “How to make” – tentokrát věnované přípravě valentýnského koktejlu. Tím může být libovolný drink který má osoba, kterou chcete potěšit, nejraději. Bartender Juraj Bulejko vás 14. února od 18:30 provede přípravou koktejlu a ukáže, co takový zamilovaný nápoj nesmí postrádat. A při míchání oblíbeného drinku si můžete povídat například o historii valentýnské tradice či se nechat inspirovat romantickými příběhy, skutečnými nebo smyšlenými.

victoria secretPo skončení mini workshopu je možné v Týnské Bar and Books zůstat na živou jazzovou hudbu, která začíná od 21:00. Kapacita míst je omezena, nicméně vstupenky lze zakoupit už nyní zde.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.