Kosmetika | 9.2.2018 | Marek Zelený

Narciso Rodriguez a s jeho půlnoční tajemství

Bleu noir eau de parfum zachycuje smysl pro tajemství s hlubší intenzitou, aniž by na sebe přitahovala pozornost, je to vůně, kterou nelze ignorovat. Odzbrojující a velmi svůdná.“ řekl Narciso Rodriguez. Tato vůně by měla, ostatně jako bleu noir eau de toilette, kterou doplňuje, představovat smysl duality nalezenou v čisté mužské síle, hloubce a neochvějné eleganci. Bleu noir eau de parfum je odlišná kapitola v jedinečném příběhu o magnetické přitažlivosti a tajemství svádění. „Nová vůně je elegantní a přímočará, přesto je zajímavá a sexy. Tím se stává neodolatelnou a přitažlivou ve stejný čas.”
Narciso For Him bleu noir EDP 2018 100ml_3_previewBleu noir eau de parfum oslavuje smyslnost muže v bohaté kompozici vůně, která je diskrétní a zároveň silná. Podpis Narcisa Rodrigueze je zesílen smyslnými dřevěnými tóny – modrý cedr a černý eben – dále kombinovány s ambrou a vetiverem.

Flakon obsahující eau de parfum je uměleckou reinterpretací původního flakonu bleu noir. Jednoduchý obdélníkový tvar se stává vynikající iluzí vícevrstvé transparentnosti ve dvou odstínech modré. Modročerný středový obdélník je orámován tenkým okrajem zářivou petrolejově modrou. Balení je odrazem flakonu – čistě černý obdélník orámovaný bohatě modročernou barvou. Nová vůně je vytvořena Billym Vandendoorenem, mužem, který vyzařuje sebejistotu, lehkost a smyslnost.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz