Sociální sítě
Nahoru

Paříž očima Louis Vuitton

Nová edice Louis Vuitton City Guide je opět nepřekonatelným průvodcem za objevováním top míst v metropolích celého světa. Tato značka tak podtrhuje svou pověst největšího odborníka na cestování a to nemluvíme jen o zavazadlech.

©Louis Vuitton Malletier - Olivia Fremineau (3)

Všechna města jsou představena optikou nezávislých novinářů a přispěvatelů z různých zemí a oborů. Letos nás na objevitelskou výpravu do Paříže zve architekt Dominique Perrault; umělkyně Camille Walala nás provede Londýnem; kurátorka Nancy Spector se podělí o své tajné tipy v New Yorku a Takeshi Kitano nám přiblíží Tokio, jak ho zná on sám.

louis_vuitton_city_guide_paris_254.jpeg_north_1200x_white

Jste-li zvyknutí na eleganci a nejvyšší kvalitu i při služebních cestách nebo dovolené, tak tohoto průvodce nikdy nenecháte doma. V nabídce je již 29 měst a novinkou je jeho tištěná ale také elektronická verze. Stačí si stáhnout aplikaci do vašeho iPadu nebo iPhonu a bude s vámi všude, kam vás povede byznis nebo zábava. V Appstoru najdete anglickou, francouzskou a čínskou verzi.

LV City Guide EN - Application

Tištěná kniha ve francouzské a anglické verzi v obchodech sítě Louis Vuitton a ve vybraných knihkupectvích a concept storech.

Louis-Vuitton-city-guides

Více z rubriky VIP servis

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.