Bydlení | 14.2.2018 | Libka Safr

Top 100 interiérů světa

AD 100 je každoroční seznam 100 nejlepších návrhářů interiérů a architektů, které vydává renomovaný oborový časopis Architectural Digest. Letošními oceněnými jsou ostřílení profesionálové, kteří mění náš svět svými exkluzivními tvůrčími návrhy domů a exteriérů. Pokud ještě nevíte jak zařídit svůj domov, tak se podívejte na některé vítězné nápady od dekorace po celý interiér nemovitosti.

Brilliant-Home-Decor-Ideas-by-2018’s-AD100-Best-Interior-Designers-jean-louis

Jean Louis Deniot pracoval spolu se svou sestrou na francouzském starém domě, který měl zcela přepracovat na klasický styl s nádechem moderny. Elegantní posezení s kazetovými stropy představuje moderní umění, umístěné ve výklencích, které ohraničují krb, ten zase představuje klasiku.

Brilliant-Home-Decor-Ideas-by-2018’s-AD100-Best-Interior-Designers-vic

Victoria Hagan Interiors v obývacím pokoji bytu v Milwaukee vytvořila pohovku a křesla na míru pro klienta, který si žádal její vlastní design. A vyplatilo se, protože i ona patří mezi oceněné architekty pro tento rok.

Brilliant-Home-Decor-Ideas-by-2018’s-AD100-Best-Interior-Designers

Hala hotelu New York Edition z dílny Rockwell Group je vybavena šroubovitým ocelovým schodištěm, obloženým lehkým dubem. I ta patří mezi elitu světového designu interiérů. Je vidět, že spojení nových technologií a materiálů s kvalitními přírodními je hitem mezi architekty napříč světovou špičkou v oboru. Respekt k ozkoušeným a dnes již klasickým stavbám či dekoracím je cítit ze všech realizací. Stačí si vybrat styl, který vám je nejbližší a oslovit designérské studio z první stovky na světě.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz