Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná olympijská Leica

Speciální oslavu probíhajících zimních olympijských her v Jižní Koreji představil výrobce fotoaparátů Leica a to novou verzí fotoaparátu Leica Q vytvořenou ve spolupráci s olympijským snowboardistou a fotografem Iouri Podladtchikovem.

Leica-Q-Snow-2-961x580

„Snow Edition“, jak je tato edice pojmenována, je omezena na pouhých 300 kusů po celém světě. Leica Q je full-frame, má velmi elegantní design a přichází s rychlým objektivem. Leica tento fotoaparát pojala ve stříbrném eloxovaném hliníku s tělem potaženém v čistě bílé kůži. S tím koresponduje také bílá kožená taška a popruh. Kromě estetických změn je limitovaná edice technicky přesně stejná jako standardní Leica Q.

Leica-Q-Snow-3-773x580

Švýcarský olympijský zlatý medailista Podladtčikov je také horlivý fotograf a má v úmyslu otevřít své vlastní fotografické studio po skončení kariéry snowboardisty. Limitovaná edice vytvořená pod jeho taktovkou bude v prodeji v březnu s cenou $ 5.395.

Leica-Q-Snow-6-805x580

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.