Sociální sítě
Nahoru

Breitling roadshow v Curychu

Na výjimečné akci na curyšském Hallenstadionu představila včera večer inovativní švýcarská značka Breitling svoji novou kolekci Navitimer 8. Georges Kern, nový CEO společnosti, přivítal více jak 600 hostů, vysoce postavených osob z podnikatelské, kulturní a zábavní sféry, jakož i představitele mezinárodních médií a prezentoval další kapitolu značky.

Breitling '#LEGENDARYFUTURE' Roadshow 2018 in Zurich - Dinner ShowMezi čestnými hosty byli Gregory Breitling, vnuk Willy Breitlinga, oba dobrodruzi Bertrand Piccard a Inge Solheim, členové Breitling Jet Team a Patrouille Suisse, francouzský herec Guillaume Canet, britský herec Richard E. Grant, němečtí herci Ken Duken, Barbara Becker, rovněž i Juan Lopez Salaberry, mužský model André Hamman a mnoho dalších.

Breitling '#LEGENDARYFUTURE' Roadshow 2018 in Zurich - Red CarpetZ Rakouska byli přítomni vedle vedení Breitling Rakousko & Východní Evropa – Markus Scharinger a Birgit Linhart-Kaser – i bývalý skokan a pilot helikoptéry Thomas Morgenstern. Byla to evropská akce v rámci mezinárodního turné firmy Breitling, které startovalo koncem ledna v Šanghaji a do konce února se přesune do New Yorku.

Breitling '#LEGENDARYFUTURE' Roadshow 2018 in Zurich - Dinner Show

Breitling '#LEGENDARYFUTURE' Roadshow 2018 in Zurich - Exhibition

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.