Sociální sítě
Nahoru

Pohled do duše

Daniela Komatović – první česká návrhářka šperků, která přivezla do Prahy zlato za design zlatého prstenu se safíry z kolekce „Eye To The Soul“, kterou získala v prestižní mezinárodní soutěži A’Design Award & Competition 2017.

winner-amulet-eye-gold-ring-pendant-by-daniela-komatovic

 

 

Zlaté prsteny, přívěsky a náušnice minimalistických geometrických tvarů brzy získaly věhlas jak mezi populárními umělci a celebritami, tak v odborných kruzích světového designu. Jedním z prvních obdivovatelů šperků Daniely Komatović se stal např. herec a režisér Steven Seagal.

eye-ring-white-by-daniela-komatovic-31.650

Čisté minimalistické linie, které zdůrazňují čisté asymetrické linie šperku, ze zlata nebo černého rhodia doplněné drahými kameny jako diamanty nebo perlami. Milovníci designu si přijdou na své. Okázalost není potřeba vytvářet složitými dezény, což dokazuje zaměření návrhářů na jednoduché tvary v kolekcích posledních let napříč značkami. Vyhledávají to také prodejci a odborníci, čehož důkazem bylo právě vítězství návrhářky, kterou si vytipovala porota na portále „Not just s label“, kde se sdružují designéři z celého světa.

eye-ring-pendant-yellow-by-daniela-komatovic-27.600kc

 

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.