Sociální sítě
Nahoru

Prahu roztančí nový hudební klub

To, o čem se už nějakou chvíli šušká, se za nedlouho stane skutečností. V centru Prahy otevřou 23. března slovenské společnosti Medusa Group a Ministry nový hudební klub EPIC. Slibují jen to nejlepší – špičkový zvuk, moderní design a dramaturgii na světové úrovni.

IMG_6528Medusa Group je s více než 40 provozovnami v Čechách, na Slovensku a v Rakousku leaderem v oblasti gastronomie. Ministry vlastní dva věhlasné slovenské kluby a poskytuje profesionální ozvučení a osvětlení na velké hudební akce po celém světě. Ministry Rental Servise se podílí například na pražských tanečních party Transmission a Magnetic Festival, na známém maďarském festivalu Sziget, chorvatském Ultra Europe i na Transmission party v Bangkoku a v Melbourne. V klubu Epic se tyto dvě společnosti spojují úplně poprvé.

IMG_6951Vizi a realizaci nočního klubu v Prahe řešíme interně už od roku 2014. Jde o nesmírně zajímavý a technicky velmi náročný projekt a v metropoli jako je Praha nechceme nic podcenit. Na podzim minulého roku se o našem projektu dozvěděla společnost Ministry – o pražském trhu uvažovali i oni a tak nás oslovili s partnerstvím. Vnímáme to jako ideální synergii zkušeností, jelikož Ministry provozuje úspěšné a evropsky známé kluby více než patnáct let a zároveň se podílí technickém zabezpečení největších parties po celém světě“, komentuje spolupráci Peter Štecko, CEO společnosti Medusa Group.

IMG_6491Klub Epic se bude nacházet v Revoluční ulici 3. Kvalitní zvuk produkce známých českých i zahraničních DJů různých elektronických tanečních žánrů zajistí špičkový systém L-Acoustics K2 a vizuální podívanou více než 100m2 LED obrazovek a nejmodernější osvětlení.

„Praha je světová metropole s pestrým a zajímavým trhem denní a noční gastronomie. Obrovský celoroční potenciál ze strany domácí klientely i turistů vnímáme v kombinaci s fantastickým prostorem v centru, který se nám podařilo získat, jako zajímavou šanci právě na koncept nočního klubu. Chceme zajmout hlavně mladé lidí z Prahy a ze světa, kteří ocení spojení taneční hudby a vizuální show. Záležet si ale necháme i na profesionální recepci, moderním prodeji lístků, moderní a prostorné šatně…. Protože právě detaily dotvářejí celek. A my otevíráme nejmodernější klub ve městě,“ dodává Peter Štecko.

Více z rubriky Hudba

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.