Sociální sítě
Nahoru

Salon BelleSanté představuje ExtendMagic

roroDlouhé, husté a zdravé vlasy jsou snem každé ženy. To v salonu BelleSanté moc dobře ví, proto se zaměřují na prodlužování a zahušťování vlasů, které je nejen šetrné a přirozené, ale navíc nabízí první spoje, které léčí vlasy. Metodu ExtendMagic můžeme označit jako „kliniku pro vlasy“.

Jpeg

Prodloužení a zahuštění vlasů v Salonu BelleSanté v Hradci Králové využívá například i Miss 2014 Gabriela Franková

Tento způsob prodloužení a zahuštění je určen ženám, které trpí vypadáváním vlasů, mají velmi řídké vlasy nebo dokonce celá lysá místa. Využít ho mohou i pacientky po úrazech a chemoterapii nebo ho prostě může využít každá žena, která chce mít husté a dlouhé vlasy metodou, která jí zároveň vlasy a vlasovou pokožku uzdraví a vrátí jejím vlasům sílu, délku, hustotu a vitalitu… U ExtendMagic totiž nezáleží na délce, kvalitě či hustotě vlasů – velikost spojů v salonu BelleSanté zcela přizpůsobí potřebám zákazníka až po mikrospoje “vlas na vlas“, díky kterým je možné prodloužit vlasy již od 1cm délky vlasů.

Celý proces probíhá tzv. za studena – okolo 60ºC, díky čemu nedochází k poškození vlastních vlasů teplem. Spoje se nasazují 2–3 mm od pokožky hlavy, což je živá část vlasu. Spoj svým unikátním složením ovlivňuje a vyživuje vlasový folikul a vlasy tak rostou rychleji, jsou silnější a zdravější. Spoje po celé hlavě pak dokáží probudit spící folikuly a tím i vyřešit řídnutí vlasů a některé další problémy spojené s vlasovou pokožkou. Výsledný efekt je přirozený, z blízka zcela k nerozeznání a spoje téměř neviditelné, pružné a velice odolné.

Salon BelleSanté prodloužením a zahuštěním metodou ExtendMagic dopřeje svým zákaznicím nejen husté a dlouhé, ale i zdravé vlasy i po sundání spojů. Posunutí a sundání pramenů se provádí také po zahřátí okolo 60ºC, za pomoci speciálního olejíčku. Díky tomuto postupu nedochází k žádnému poškození vlasů. Proto, když po nějaké době používání spojů ExtendMagic vlasy dorostou a zhoustnou, není již prodloužení či zahuštění potřeba.

Salon BelleSanté se specializuje také na metodu prodloužení Seamless1, která vlasy prodlužuje pomocí páskové metody. Nejen že je Seamless1 cenově dostupná metoda prodlužování vlasů, ale zejména je také časově velmi úsporná.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.