Sociální sítě
Nahoru

Ve Waldorf Astoria Beverly Hills čeká Aston Martin

Luxusní hotel Waldorf Astoria v Beverly Hills, Kalifornie, oznámil novou spolupráci s Aston Martin. Ten je hostům k dispozici na omezenou dobu během jejich pobytu, aby jim umožnil zažít kalifornskou automobilovou atmosféru na nejvyšší úrovni.

aston-waldorf-1170x655

 

Ti, kteří si do 31. března rezervují zcela nový pobytový balíček „Live Aston Martin“, si tím během svého pobytu v hotelu zajistí mít k dispozici vlastní auto značky Aston Martin. Řídit jedno z nejkrásnějších automobilů na světě uprostřed luxusního prostředí, které nabízí nejen Beverly Hills, ale celé Los Angeles, je nezapomenutelné. Navíc to přidá pobytu špetku adrenalinu, který vám pomůže zapomenout na jakékoliv starosti.

WA_lobbybackground01

Hosté, kteří si zvolí balíček, si mohou vybrat mezi vlajkovým modelem DB11 nebo špičkou v nabídce, modelem Vanquish S. Neskutečná možnost, jak projet ulice nejpopulárnějšího amerického místa, tedy Beverly Hills a dostat se až na hustou dálnici Mulholland, kde naplno vyzkoušíte výkon motoru auta Aston Martin. Hosté mají také možnost navštívit novou prodejnu Aston Martin, která se nachází vedle hotelové vstupní haly. Tam najdete úplné chuťovky značky Aston, jako jsou modely vozů, plakáty a sluneční brýle, a také kolekci oděvů a doplňků týmu Aston Martin Racing .

three

Více z rubriky Classic Cars

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.