Sociální sítě
Nahoru

Nike Air Force 1 s vůní whisky Jack Daniels

Zdá se vám nemožné, aby měla whisky něco společného s botami? Ve světě módy je vše dovoleno. Sportovní, moderní a trendy vzhled značky Nike se zdá být na hony vzdálený od staromilské světové a klasické značky Jack Daniels. Nicméně výrobci obuvi The Shoe Surgeon ve spolupráci s odborníky z Whisky v Tennessee, vytvořili úžasnou novou verzi klasického Nike Air Force 1.

jack-daniels-the-shoe-surgeon-air-force-1-all-star-weekend-release-info-03

Tato kolekce kombinuje tmavě hnědou přírodní kůži s černou usní Horween s akcenty kůže Vachetta. Zlatá kovové očka doplňují drsný vzhled a zvyšují venkovný dojem. Na rozdíl od většiny tenisek, které vypadají nejlépe, když jsou zcela nové, tak tyto jsou navrženy tak, aby jejich vzhled s opotřebením nabýval na kvalitě. To je odkaz na zrání whisky v sudech, jako to dělá Jack Daniels.

nike-air-force-1-jack-daniels-1-1020x580

Tento model Nike Air Force 1 bude jistě patřit k těm nejlepším a nejoriginálnějším, které byly kdy vytvořeny. Pokud patříte mezi sběratele tenisek nebo investujete rádi do módních kousků, tak neváhejte s nákupem dlouho, protože stejně jako lahev whisky nevydrží v baru, tak tyto tenisky na pultech.

nike-air-force-1-jack-daniels-6-870x580

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.