Sociální sítě
Nahoru

Odolnost v podání značky Victorinox

O 50% lehčí a až pětkrát odolnější než ocel, taková je nová limitovaná kolekce hodinek I.N.O.X. Carbon od švýcarské značky Victorinox. Pouzdro zhotovené z uhlíku o rozměru 43 milimetrů oplývá maximální odolností proti nárazům i poškrábání. Jeho matný povrch a kamufláží inspirovaný ciferník v khaki odstínu vytváří jedinečný vojenský vzhled, který padne na zápěstí každého muže.

WAT_241800.1_B3Hodinky jsou synonymem maximální výkonnosti. Robustní pouzdro je ochrání při všech vašich dobrodružstvích zatímco přídavná baterka vám umožní najít cestu domů i za bezhvězdné noci. Režim stroboskopu navíc podá pomocnou ruku v případě jakéhokoli nebezpečí.

WAT_241800.1_B2Oranžová je barvou odhodlání a úspěchu, a proto byl i nový model Victorinox I.N.O.X. Carbon laděn právě do tohoto výrazného odstínu. Vysoce odolný, ručně pletený řemínek paracord byl inspirován padákovými šňůrami, které vyžadují nosnost až 250 kg. Tuto spolehlivou technologii využívala také NASA na vesmírných oblecích. WAT_241800.1_B4Několikanásobná nylonová šňůra nabízí více použití, než kolik si dovete představit. Po rozpletení může být využita nejen pro výrobu rybářských sítí, ale také jako náhrada tkaniček či tětivy luku při rozdělávání ohně.

I.N.O.X. Carbon je součástí dvou limitovaných kolekcí. První, o 1000 kusech, je vybavena gumovým páskem v khaki barvě, který ještě o něco zesiluje kamuflážní vzhled. Druhá kolekce o 200 kusech pak  přichází s oranžovým gumovým páskem, díky kterým jsou hodinky zcela nepřehlédnutelné. Kombinací funkčnosti se stylem se nové hodinky I.N.O.X. Carbon stávají naprostou nutností ve výbavě každého dobrodruha.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.