Sociální sítě
Nahoru

Laetitia Casta se zdobí šperky Boucheron

Uznávaná francouzská herečka a režisérka Laetitie Casta se pro letošní rok stala ambasadorkou slavného šperkařského domu Boucheron. „Tohoto partnerství si velmi vážíme. Laetitia Casta je pro nás ztělesněním moderní sebevědomé ženy, která má šarm a vyzařuje nepopsatelnou energií. Neznáme nikoho, kdo by dokázal lépe reprezentovat odvážné, kreativní a vizionářské francouzské šperky jak ve Francii, tak i v zahraničí,“ říká Hélène Poulit-Duquesne, prezidentka značky Boucheron.

"The Meyerowitz Stories" Red Carpet Arrivals - The 70th Annual Cannes Film FestivalLaetitia Casta je francouzská herečka a režisérka. Svou kariéru odstartovala jako modelka, pracovala pro některé z největších módních časopisů a zahrála si v mnoha reklamních kampaních světoznámých značek jako jsou Yves Saint-Laurent, Jean-Paul Gaultier a mnoho dalších. V roce 1998 směřovaly její kroky k filmu. Na festivalu v Cannes v roce 2016 představila filmovým kritikům svůj středně dlouhý film „En moi“. V současné době vystupuje Laetitia Casta v produkci hry „Scény z manželského života“.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.