Na sobotu 24.3.2018 naplánoval svatostánek chutí Ungelt v samotném srdci Prahy speciální degustační večer s vinařem Jeanem Gardiesem, jehož návštěvu lze vnímat nejenom jako ohromnou čest pro restauraci, ale také pro zúčastněné milovníky vín. Jeho výjimečné vinařství rozděluje produkci do dvou usedlostí, Mas las Cabes a Domaine Jean Gardies.
Vinice leží v úpatí horských masivů Corbiéres a Pyrenejí a čerpají svou výjimečnost jak z půdy, tak i místního mikroklimatu. Produkce je vedena v bio kvalitě s certifikací jak ECOCERT, tak i „AB“.
Zajímavým večerem, který odstartuje přesně v 19 hodin, bude provázet a odborně tlumočit renomovaný enolog a sommeliér Miroslav Kredvík. Skvělá vína doplní párování s pětichodovým menu z dílny krále kuchyně, šéfkuchaře Petra Johna. Jelikož obdobných večeří plánuje restaurace v úchvatných historických prostorách na Týnském dvoře více, rozhodla se nastavit velmi atraktivní cenu, a to 1 500 Kč pro jednu osobu. Rezervace je možné dělat již nyní, a to na webových stránkách.