Sociální sítě
Nahoru

Na Oskarech zářilo 45 milionů od Swarovski

45 milionů krystalů Swarovski oslnilo diváky v hledišti na filmové události roku, předávání cen Oskar, americkou filmovou akademií. Podium, na kterém se odehrával celý večer, bylo ozdobeno touto neuvěřitelně pohádkovou dekorací ve stylu Velkého Gatsbyho.

oscars-stage-swarvoski-1-1170x585

V letošním roce tak více zajímá diváky scéna, než samotný červený koberec. K oslavě 90. výročí slavných akademických cen se scénograf Derek McLane zapojil do vytvoření nezapomenutelné dekorace.  Inspirován světlem a jeho odrazy použil krystaly Swarovski a vytvořil tak „zářící“ kulisu, s prvky Egypta, Hollywoodu i zmíněného Velkého Gatsbyho.

 oscars-stage-swarvoski-2-770x428

Velká část jeviště byla obří LED obrazovka, která pouštěla během předávání digitální projekce speciálně vytvořené designérem McLanem. Televizní diváci mohli tak vidět projekce, které měly trojrozměrnou kvalitu a realistický vzhled. Sám McLane není mezi scénografy žádným nováčkem . Získal již v minulosti ocenění Tony a Emmy, za svou práci a již šestým rokem připravuje scénu pro Oskary.

oscars-stage-swarvoski-4-770x427

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.