Sociální sítě
Nahoru

Vydejte se lodí Ritz Carlton do světa

Kolekce lodí Ritz-Carlton Yacht je součástí celkového konceptu tohoto známého řetězce luxusních hotelů. Nově se představují sedmi až desetidenní plavby do Středozemního moře, Severní Evropy, Karibiku, Latinské Ameriky, Kanady a severovýchodního USA. Navštíví přístavy jako Barbados, Cartagena, Bordeaux a plují až do Carriacou, Falmouth Harbor, Gustavy, Baleárských ostrovů, Mykonos a Portofina.

ritz-carlton-cruise-ships-1170x635

Celý pobyt na moři je doplněn organizovanými zážitky mimo jachtu. Pro milovníky umění třeba uzavřená prohlídka muzea v Černé Hoře za doprovodu kurátora. Ti, kteří se chtějí soustředit na wellness a relax mohou pod sluncem cvičit jógu s duchovním šamanem na Grenadině. Pro cestující, kteří se chtějí poznat přírodní památky, tak navštíví přírodní rezervace nebo venkovní plavání s želvami v Tobago Cays nebo soukromé vyjížďky na mořském kajaku u pobřeží Reykjavíku na Islandu. Výběr je nekonečný a vždy reaguje na individuální požadavky hostů.

Aft-Marina3

Na lodi je po celou dobu k dispozici speciální Concierge Ashore, který zajistí nejen pohodlnou platbu na palubě, ale splní i všechna přání při zastávkách v přístavech. Tyto top služby spojené s pobytem na moři vytvoří zážitek plný dobrodružství a nečekaných okamžiků, které okoření jinak klasické dovolené, na které jste zvyklí. Rezervace palubních lístků kolekce Ritz-Carlton Yacht se spustí pro veřejnost v červnu, poté, co v květnu proběhne rezervace s prioritním přístupem pro věrnostní členy společnosti Ritz-Carlton a Marriott Rewards.

Ownerssuite

 

 

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.