Kosmetika | 14.3.2018 | Libka Safr

Čas a krása se spojily v ALL IN ONE

V dnešní době je čas tou nejvzácnější komoditou a proto INSTITUT ORLANE PRAHA vytvořil nabídku, která propojuje jednotlivé služby dohromady. Jmenuje se ALL IN ONE a je určená těm, kteří nestíhají více ošetření po sobě, ale chtějí pocítit účinky procedur.

INSTITUT ORLANE PRAHA č.0361_x_b_c

Jak to tedy probíhá? Během vybraného času absolvujete až tři vybraná ošetření najednou. Můžete zkombinovat kosmetické ošetření s pedikúrou nebo manikúrou, nebo jinak promixovat jakékoliv služby salonu. Výsledek, tedy relaxace a revitalizace těla, je zaručen a nemusíte se bát, že pak nestihnete pracovní schůzku. Stres během ošetření, kdy koukáte na hodinky totiž vůbec nepřispívá k účinkům procedury, proto je důležité vše projít v klidu.

INSTITUT ORLANE PRAHA interiér kabina_ jan_8874

Procedury se skládají z 60 – 120 minutových seancí, manuálních technik a ošetření pomocí speciálních přístrojů, které zlepšují a prodlužují výsledný efekt. Z pokožky se odvádějí toxiny, pleť se čistí, zvlhčuje, zpevňuje, okysličuje, vyživuje a uvolňuje. Když toto všechno spojíte do jednoho ošetření, tak očekávaný výsledek bude vidět. Ovšem zážitek z takového speciálního ošetření je třeba zažít, abyste pochopili v čem je tato služba INSTITUT ORLANE PRAHA jedinečná. Není to jen o přístupu k nabídce, ale také o kvalitních lidech a kosmetických produktech značky Orlane.

INSTITUT ORLANE PRAHA exteriér BNE0250

 

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz