Sociální sítě
Nahoru

Shiseido inspirované sakurou

V Japonsku se každým rokem na jaře rodí magický okamžik, kdy se poezie potkává s přírodou. Nastává období rozkvětu Sakur. Japonská okrasná třešeň Sakura je pro japonskou kulturu velmi zásadní, proto i linie Ever Bloom byla poctěna tímto mystickým stromem a byla vytvořena vůně Ever Bloom Sakura Edition.

Shiseido Ever Bloom Sakura EditionProstřednictvím umění a přírody se transformuje okvětní lístek třešně Sakura za pomocí japonského umění – kaligrafie. Přichází vyjádření přírody za pomoci umění, které je silnější než realita. Flakon ve stříbrné barvě, která postupně přechází do růžového provedení nám představuje metropolitní město plné technických železných budov, které pomalu mění svoji tvář při rozkvétání japonských květů sakury.

Shiseido představuje vůni plnou tónu květů japonské třešně sakury v kombinaci s tóny pomerančového květu, bulharské růže a pižma zahalenou do smyslných akordů cedrového dřeva, bramboříku a černé třešně.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.