Sociální sítě
Nahoru

OD MEDICAMÖBEL ZDRAVÝ NÁBYTEK PRO VAŠE ZDRAVÍ

Kdo by rád chodil k lékaři. S prodlužující se délkou dožití se návštěvám ordinací nevyhneme. S přibývajícími léty stoupá i skupina chorob, jež si žádají řešení. S pokročilými metodami ale pobyt v ordinacích už dávno nemusí být traumatem. Tohle vědí jak lékaři, tak pacienti. Přesto lze v naší zemi v nejedné z ordinací spatřit levný sektorový nábytek, kterého užívá i běžná veřejnost u sebe doma a který z profesionálního hlediska nemá se zdravotnictvím nic společného. Tomuto trendu se směle postavila firma Medicamöbel.

4

Progresivní firma se snaží dané poměry ovlivnit. Vychází z předpokladu, že když vás bolí zub, neběžíte ke kováři, který vám stejným hřebíkem spraví šestku vlevo dole, přibije koni podkovu či spraví empírovou židli po pradědečkovi. Mělo by být logické, abychom na specializovaných pracovištích nalezli odpovídajícím způsobem ustrojené odborníky, kteří by pracovali ve funkčním prostředí, navrženém přesně pro účel, jemuž má toto prostředí sloužit. Levný sektorový nábytek základní kritéria jistě splní, nic více od něj však očekávat nelze.

Lékaři by neměli dlouhodobě využívat jakési rozvolněné legislativy, která ve zdravotnickém prostředí nábytek nezdravotnický zatím toleruje. Tohle se totiž kdykoli může změnit. Ve hře jsou i další faktory, jimiž operuje firma Medicamöbel, která se rozhodla určovat správný směr.

5

Optimálně vybavená ordinace zvyšuje prestiž samotnému pracovišti a rating důvěryhodnosti lékaře. Krom povinných prvků, vybaví-li lékař svou ordinaci tak, abyste si jako pacienti nemysleli, že jste třeba u sebe doma v kuchyni, získává vaši důvěru a jistě i doporučení. Svědčí to o profesionalitě a i o tom, že lékaři jde zásadním způsobem o vás. Pacient se snáze zbaví strachu z bílých plášťů. Lékař vyhrává dokonalou orientaci v nábytku zhotoveném na míru, který uplatněním kvalitních materiálů splňuje i ty normy, které na něj budou – příslušnými ministerstvy a také Úřadem pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví – teprve uvaleny. Nábytek Medicamöbel je kýženou kvalitou pro zdravotnickou praxi. Je nejen odolný, zdravotně nezávadný, je i příjemný na užívání a pohled. Seznamte se proto s katalogy Medicamöbel, se zdravým nábytkem pro vaše sebevědomí a zdraví.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.